Margriet More alles voor de Kids

Margriet More alles voor de Kids

De Margriet More specials zijn prachtig vormgegeven pareltjes met specifieke informatie over één bepaald thema. Op LIV’WOW kon je al eerder lezen over de Eropuit special en sinds eind augustus ligt de Margriet More alles voor de Kids in de winkel. 

In deze vierde Margriet More special staan kinderen centraal. Dat maakt het een ideale special voor ouders, maar er is ook zeker aan kinderen gedacht.

Alles voor de kids

De Margriet More alles voor de Kids is bedoeld voor ouders van peuters tot pubers en de kinderen zelf. In het magazine vind je onder andere interessante verhalen over wereldkinderen en organisaties die hen helpen en een verhaal over hoe je jouw kind kan helpen als het zijn of haar gevoelens niet uit.

Maar het tijdschrift heeft ook luchtigere onderwerpen zoals de favoriete recepten van kinderen en een speciale voorpublicatie van het nieuwste Dolfje Weerwolfje boek van Paul van Loon (ook bekend van de Griezelbus-serie!).

Uitgelicht

Mijn favorieten uit deze special: het taartenrecept van Siemon de Jong (bekend van zijn tv-programma ‘Taarten van Abel’), mini EHBO met diverse tips voor onder andere flauwvallen en verslikken, de favoriete recepten van kinderen met bijzondere tekeningen of collages, de tips voor boeken voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en apps om van te leren met ‘De tuin van Nijntje’ en Cartoon Camera.

Hebben?

De Margriet More alles voor de Kids staat boordevol tips en inspiratie over opvoeden, financiën, internet, lekkere recepten, psychologie, mooie kindermode en de allerleukste adressen voor dagjes uit. De special voor en over kinderen ligt nog tot 4 oktober in de winkel en kost €4,95.

Margriet More verschijnt 6x per jaar en staat iedere keer vol met 120 pagina’s met steeds een ander thema. Elke Margriet More is een mooie bewaarspecial. De volgende Margriet More heet Mooi Wonen en ligt op 5 oktober in de winkel.

1 reactie on Margriet More alles voor de Kids

  1. Frank
    15 september 2012 at 11:29 (11 jaar ago)

    Wat grappig! Ben vooral benieuwd naar de bewaarspecial Mooi Wonen.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter