Nailart: ‘diep in de zee’

Nailart diep in de zee

Een echte diehard nailart fan ben ik niet, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik er ook niet zo goed in ben. Stempelen gaat vaak mis en stickers en rhinestones toevoegen is mij ook nog niet gelukt. Maar gelukkig houdt daar de wereld van nailart niet op. Met een sponsje en glitter topcoats kom je namelijk ook een heel eind. Ik wist er in elk geval een mooie ‘diep in de zee’ nailart mee te creëren. 

Nagellak voor nailart

Bovenstaande lakjes bevinden zich alweer enige tijd in mijn nagellakcollectie. Het meest linkerlakje van OPI kocht ik ooit in Duitsland als set met nog drie andere lakjes. Deze lak is onderdeel van een limited edition collectie in samenwerking met Katy Perry. Het donkerblauwe lakje kocht ik bij een groot warenhuis (Karstadt), ook in Duitsland. Het gouden lakje is van Models Own en kreeg ik van Zelia. Het flakies lakje is van Kiko, een merk dat in veel Europese landen verkocht wordt (behalve uiteraard in Nederland).

Nailart blauw

Toen ik startte met lakken begon ik met de donkerblauwe lak, maar deze vond ik al snel te gewoontjes. Ik pakte het lakje van OPI erbij en deed deze alleen op de uiteinden van mijn nagels. Het werd al een stuk leuker, maar ik miste toch nog iets. Een beetje meer kleur zou het geheel wel mooier maken.

Met het gouden lakje en een sponsje ging ik aan de slag. Ik deed de gouden kleur ook alleen op de uiteinden en zorgde ervoor dat de kleur mooi overliep in blauw. Ik voegde nog wat flakies toe en zo ontstond er een soort strand op mijn nagels.

Nailart strand

Uiteindelijk kreeg ik deze nailart niet goed op de foto, natuurlijk waren daar ’s avonds laat ook niet echt de omstandigheden naar. Maar toen ik de foto’s op het grote scherm bekeek waren deze eigenlijk toch best goed gelukt. Het bokeh-effect was juist wat ik zo mooi vond aan deze nailart en dat was precies wat er op de foto’s stond.

Uiteindelijk heeft deze nailart een volle week op mijn nagels gezeten zonder extra topcoat. Normaal overkomt het me niet zo vaak dat ik mijn nagels zo lang hetzelfde heb, maar nu was ik erg blij mee dat het zo lang mooi bleef.

2 reacties on Nailart: ‘diep in de zee’

 1. Karin
  3 september 2012 at 08:01 (11 jaar ago)

  Leuk! Ik word er blij van :)

  Beantwoorden
 2. Liliane
  5 september 2012 at 15:44 (11 jaar ago)

  Oh ik vind het heel mooi! Love the sparkles, hele mooie combinatie ook :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter