Nieuw: online magazine Oh Marie

Oh Marie

Er zijn zat fijne papieren tijdschriften, maar toffe online magazines zijn soms lastig te vinden. Gelukkig is er nu Oh Marie. Een online magazine met precies die fijne sfeer, die mooie vormgeving en toffe onderwerpen. 

Toen ik alweer een paar maanden geleden las dat Oh Marie eraan kwam was ik reuze nieuwsgierig, maar ik kon niet anders dan geduld hebben tot het nieuwe magazine gelanceerd zou worden. Ondertussen volgde ik trouw de sneak peeks die Marlous plaatste op de website van Oh Marie en las ik met spanning de tweets over het online magazine.

Op 22 september was het eindelijk zover: Oh Marie werd gelanceerd!

Het magazine is precies zoals ik gehoopt had. Met een verrassende vormgeving van Casper Boot, die je misschien ook wel kent van de weblog zilverblauw.nl, met felle kleuren en pastel tinten. De onderwerpen zijn helemaal toegespitst op het thema Paradijsvogels en dat heeft de redactie van Oh Marie heel slim aangepakt, want met een nieuw thema voor elk nieuw nummer ontstaat er een volledig nieuw magazine. Uiteraard wel met dezelfde fijne sfeer, want die komt voort uit de vormgeving, teksten en de ondertitel: feel the love of treasure hunting.

In het magazine vind je onder andere toffe fotografie items (met dit keer Danique van 88forever.nl), DIY ideeën, styling tips van Yvestown.com en alltheluckintheworld.nl, fijne schatten en toffe kinderkleding.

Het fijne aan Oh Marie is dat je deze ook kunt delen met al je internationale vrienden, want het magazine is zowel in het Nederlands als in het Engels geschreven.

Koop Oh Marie

Oh Marie #0 Birds op Paradise is voor €1,90 te downloaden via de website en kun je lezen op je computer, tablet of smartphone (tip: download het magazine op je computer en open deze vervolgens op je iPad of iPhone in iBooks).

Oh Marie

Ik kan nu al niet meer wachten tot het volgende nummer met het thema ‘Alpine Kitsch’!

3 reacties on Nieuw: online magazine Oh Marie

 1. Eva
  23 september 2012 at 11:36 (11 jaar ago)

  Wat gaaf zeg, ziet er echt geweldig uit! :D

  Beantwoorden
 2. Liliane
  24 september 2012 at 17:17 (11 jaar ago)

  Ik had al even een kijkje genomen en oh wat een fijn vrolijk blad is dit!

  Beantwoorden
 3. Melissa
  25 september 2012 at 21:05 (11 jaar ago)

  Wat leuk! Heb er nog helemaal niks over gehoord. Die ga ik ook zeker in de gaten houden.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter