Winnaars van 100 blogs winactie

Winactie voor 100 blogs

Op 8 september verscheen er een blog online waarin ik vertelde dat er 100 blogs online stonden én dat ik dat graag met jullie wilde vieren met een winactie! En nu is het zover: de winnaars zijn bekend! Want zoals ik hier al aankondigde: er zijn twee winnaars! 

Ik was zo trots op de 100 blogs die ik heb gepubliceerd en zo blij met al mijn bezoekers dat ik via Twitter vroeg of iemand met mij hier iets bijzonders van wilde maken en gelukkig wilde Nina van Paperstories dat! Als je Paperstories nog niet kent, moet je absoluut mijn blog over deze fijne webshop lezen! Op 8 september was het zover: de winactie kwam online én was tegelijkertijd de 100ste blog.

En nu LIVWOW.nl 100 (+4) dagen bestaat, maak ik de winnaars bekend!

De eerste winnaar die ik bekend maak is………

Winnaar winactie Willemijn

Daarnaast maak ik nog een winnaar bekend, want ik wilde graag een trouwe bezoeker in het zonnetje zetten. Omdat ik dat alleen maar kan beoordelen aan de hand van het aantal reacties telde ik per persoon die heeft gereageerd hoe vaak dat was en toen bleven er twee namen over met allebei 16 reacties. Ik schreef beide namen op een papiertje dat ik vouwde en liet mijn moeder een papiertje uitkiezen. En de winnaar is………

Winnaar winactie Liliane

Willemijn en Liliane: check jullie mail en veel plezier met jullie prijs uitkiezen! En voor iedereen die niet heeft gewonnen: bedankt voor het meedoen en succes alvast voor een volgende keer!

Wil je ook meewerken met een winactie op LIVWOW.nl of een andere samenwerking aangaan? Kijk op de CONTACT-pagina van LIVWOW.

4 reacties on Winnaars van 100 blogs winactie

  1. Liliane
    1 oktober 2012 at 00:34 (10 jaar ago)

    Wat leuk! Dankjewel :D
    En bedank je moeder ook maar even ;)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter