Apart, maar toch samen

Wat een werk moet het zijn geweest om dit filmpje te maken. Alle beelden moesten namelijk precies op elkaar aansluiten, zodat het daadwerkelijk lijkt alsof de hoofdpersonen zich niet alleen in een volledig andere tijd bevinden, maar wel op hetzelfde moment iets doen. Ze zijn apart, maar toch samen.

Het levert in elk geval wel een heel mooi filmpje op, waarin je echt goed moet opletten wat je precies ziet om door te hebben wanneer ze apart zijn en wanneer samen. Bij deze een bekentenis: ik bekeek het filmpje ook twee keer.

Gevonden via de weblog van Flow Magazine.

2 reacties on Apart, maar toch samen

  1. Laura
    24 oktober 2012 at 20:39 (9 jaar ago)

    Wow, mooi filmpje. Vind vooral die met de oude tijd leuk, mooi in elkaar gezet.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter