Hippe laarzen met masking tape

Hippe laarzen met masking tape

Ze komen je vast bekend voor, van die lelijke kaplaarzen. Vaak in het groen of donkerblauw, totaal niet mooi, laat staan vrouwelijk. Maar met ons Nederlandse klimaat ontkom je er vaak niet aan en dus moet je een oplossing bedenken. Met masking tape maak je van stomme kaplaarzen zo hippe laarzen! 

Al een aantal jaren bezoek ik Mysteryland en hoewel het festival altijd in augustus plaatsvindt, is het weer altijd om te huilen. Het regent echt altijd. Voorgaande jaren kocht ik wel eens goedkope laarzen bij de Primark en gooide deze weg na een dag stampen in de modder.

Maar dit jaar wilde ik het anders aanpakken. Een paar kaplaarzen had ik nog wel en door een fijne voering zaten deze ook nog eens best lekker. Maar ja, lelijk hé… Behalve dat ze legergroen waren, hadden ze ook nog eens een beige randje met sterretjes en een ‘merknaam’. Met de sterretjes kon ik nog wel leven, maar die ‘merknaam’ en dat beige vond ik niet zo leuk.

Laarzen met masking tape

Aangezien ik de weken ervoor merkte dat masking tape echt overal op blijft plakken, pakte ik mijn verzameling erbij en koos een rolletje met bloemenprint zodat deze paste bij de rest van mijn outfit. De masking tape plakte ik over het beige randje met de sterretjes nog net zichtbaar. Mijn stomme kaplaarzen waren opeens hippe laarzen geworden! 

En geloof het of niet: de masking tape zat na een hele dag in de regen, stampend in de modder, nog steeds op mijn kaplaarzen!

Outfit met masking tape laarzen - LIVWOW.nl

En nee, bovenstaande foto is niet de ‘na-foto’. Zo schoon hebben mijn laarzen het niet gehouden.

2 reacties on Hippe laarzen met masking tape

 1. Wimke
  13 mei 2013 at 00:16 (10 jaar ago)

  Geweldig, die laarzen ken ik..oh nee beter gezegd ik ken ze niet meer terug..haha!! ;-)

  Beantwoorden
 2. Maris Maria Renne
  30 augustus 2014 at 16:22 (9 jaar ago)

  Wat een leuk idee! Ik heb ook een paar lelleke laarzen die ik liever niet draag. Ga eens wat proberen met masking tape, bedankt voor de inspiratie!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter