Flow agenda 2013

Doosje van de Flow Agenda 2013

Het najaar is één van de leukste maanden van het jaar. Niet omdat het zo heerlijk regent of zo fijn waait, maar omdat de agenda’s voor het nieuw jaar in de winkels liggen! De grote favoriet wat mij betreft dit jaar? De Flow agenda 2013 van Flow Magazine. 

Flow Magazine maakt acht keer per jaar een prachtig tijdschrift, een stationery-lijn, een handjevol speciale boeken (zoals het Flow Lekkerwegblok) én een agenda. In 2011 deden ze dat voor het eerst met een agenda waarin de extra’s in de agenda zaten. In 2012 verscheen er een houder met drie losse boekjes waaronder de agenda, maar ook extra’s en post-its. En nu in 2012 kun je een volledige cadeaudoos kopen met daarin de agenda.

Inhoud van de Flow Agenda 2013

De prachtige doos én de vele extra’s zijn ontworpen door Fiona Richards. Deze Canadese illustrator maakt prachtig mooie plaatjes in de meest bijzondere kleuren. Ze gebruikt voor haar plaatjes onder andere vintage illustraties die ze vindt op eBay, tweedehandswinkeltjes en vlooienmarkten. ”De beste plaatjes vind ik altijd in de meest stoffige hoekjes van een rommelwinkel.” aldus Fiona Richards.

Flow Agenda 2013

In de cadeaudoos vind je naast een agenda ook een boekje met notitieblaadjes, stickers, een verjaardagskalender, adressenboekje en enveloppen die je zelf kunt vouwen.

Stickers uit de Flow Agenda 2013

De Flow Agenda 2013 kost €19,95 (€17,95 voor abonnees) en is te koop bij de Bruna, V&D en de Bijenkorf. Daarnaast is de agenda online te bestellen.

Bestel de Flow agenda 2013 bij BOL.com

Meer zien van de agenda? Bekijk onderstaand filmpje van Flow Magazine.

5 reacties on Flow agenda 2013

 1. Liliane
  18 oktober 2012 at 07:50 (11 jaar ago)

  Ik kan een klein stukje van mijn reis zitten vandaag, yay! Bij deze dus een berichtje ;)
  Deze agenda is echt liefde, wat mij betreft de leukste!
  Ik gebruik alleen geen papieren agenda’s meer maar zou het vanwege deze vrolijkheid wel bijna gaan doen!

  Beantwoorden
 2. Kiki
  20 oktober 2012 at 14:09 (11 jaar ago)

  Elke keer als ik dat filmpje zie wordt ik weer verliefd! xxx Kiki

  Beantwoorden

Laat een reactie achter