Ga mee met Google Street View

Google Street View OceanAls je een plek of route wil opzoeken die je niet kent, maak je vast gebruik van Google Maps of Google Street View. Met deze handige tools kun je precies zien hoe je moet lopen of rijden naar jouw bestemming. Maar wist je dat je met Google Street View ook routes kunt bekijken die niet voor iedereen zichtbaar zijn? Duik mee onder water of ski over de alpen!

Al eerder kon je lezen over Google Street View en het Art Project, waarmee je bijzondere musea over de hele wereld kunt bekijken. Maar naast deze musea zijn er nog meer bijzondere plekken die je kunt bezoeken, zoals een aantal oceanen en de Zwiterse alpen. Ben je dus niet in staat om te gaan duiken in de oceaan bij Hawaii? Dan open je gewoon je internetbrowser en surf je er zo naartoe.

Google’s Datacenter

En mocht je er interesse in hebben: het datacenter van Google kun je ook bezoeken. Mooi om te zien hoe gigantisch groot dat is en te realiseren dat daar dus miljoenen verzoeken per dag terecht komen.

Vind je deze tool tof? Houd de website van Street View dan in de gaten, want Google voegt regelmatig nieuwe plekken toe aan hun gallery.

De Google Street View voor onder water vond ik op de weblog van ApplePiePieces.

5 reacties on Ga mee met Google Street View

 1. Wendy
  21 oktober 2012 at 21:45 (9 jaar ago)

  Ik had er inderdaad al eens over gelezen, maar nog niets van gezien. Wel grappig!

  Beantwoorden
 2. Eva
  22 oktober 2012 at 10:16 (9 jaar ago)

  Zo gaaf zeg! Kan nu niet wachten om even rond te cruisen met m’n muis maar moet werken en zoveel afleiding kan ik nu niet aan ;)

  Beantwoorden
 3. MySuperSweetLife
  22 oktober 2012 at 19:41 (9 jaar ago)

  Wat heb jij een super leuke blog! Ik ben je via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  Beantwoorden
 4. PSbyDila.com
  25 oktober 2012 at 10:29 (9 jaar ago)

  Erg leuk! Daar kun je echt een hele dag mee zoet zijn. :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter