Gordijnen van Zalando

Gordijnen van Zalando

Waarschijnlijk klink ik nu als een echte huisvrouw, maar gordijnen zijn onmisbaar in mijn leven. En dat is niet vanwege een voorliefde voor huishoudelijke producten, maar vooral omdat ik regelmatig last heb van migraineaanvallen. En ja, dan zijn gordijnen best handig om dat vervelende daglicht buiten te houden. 

Sinds enkele jaren heb ik goede gordijnen hangen die al het buitenlicht buiten houden als dat nodig is, maar erg gezellig zijn ze niet. Saai donkerblauw en inmiddels wel wat verwassen. En aangezien ik binnen niet al te lange tijd toe ben aan nieuwe gordijnen was ik aangenaam verrast toen ik erachter kwam dat je gordijnen in de webshop van Zalando vindt.

Zalando?

Toegegeven: erg fan van Zalando ben ik niet. Aangezien mijn grootste verzamelingen  – zeg maar verslavingen – niet uit schoenen of jurkjes bestaan, vond ik het ook niet nodig om te shoppen bij Zalando. Maar nu Zalando ook woonartikelen verkoopt betrap ik mijzelf erop dat ik steeds vaker een kijkje neem in de webshop.

Accessoires, prints en merken

Naast toffe klokken, mooie plaids en plantenpotten voor in de tuin verkoopt Zalando dus ook gordijnen. Niet alleen saaie donkerblauwe, maar ook met een toffe print zoals zwart-wit gestreept of met rozen. Van merken zoals Esprit Home (waarvan ik niet eens wist dat zij een home collectie hadden) tot JOOP! Living en Tom Tailor. Waarvan de laatste vooral gordijnen met een blauwe print verkoopt, lekker vertrouwd voor mij.

Bestellen?

Je kunt bij Zalando onder andere met IDEAL, paypal of acceptgiro betalen. Naast de woonproducten is Zalando vooral bekend door de opvallende reclames en de grote collectie jurkjes, schoenen en cosmetica. De afgebeelde gordijnen zijn allemaal verkrijgbaar bij Zalando.

Deze blog is ontstaan in samenwerking met Zalando.

1 reactie on Gordijnen van Zalando

  1. Tizzalicious
    8 oktober 2012 at 01:17 (8 jaar ago)

    Oooh, leuk! Mijn verslaving bestaat dus WEL uit jurkjes, maar die koop ik meestal niet online, dus bij Zalando kwam ik eigenlijk nooit. Toch maar eens doen dus!

    Ik herken trouwens je migraine probleem. Ik heb ze ook regelmatig, en goede gordijnen zijn inderdaad een must! Ik heb zo’n verduisteringsrolgordijn van Ikea. Niet erg gezellig, maar wel lekker donker!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter