HEMA BEAUTY in Haarlem en Amsterdam

Hema Beauty Haarlem

Als beautyliefhebber kun je tegenwoordig je hart ophalen in Amsterdam en Haarlem. In deze twee steden zijn namelijk heuse beautyshops van de Hema geopend, genaamd HEMA Beauty! Twee prachtige filialen met alleen maar make-up, doucheproducten en verzorgingsartikelen. 

Hoewel de HEMA niet echt bekend staat om hun geweldige collectie beautyproducten komt daar met deze twee winkels wel verandering in. HEMA heeft het assortiment namelijk verbeterd en uitgebreid. En al die prachtige beautyproducten zijn nu te zien in de winkels in Haarlem en Amsterdam.

Naast alle producten staan er ook spiegels in de winkels, zodat je kunt zien hoe de make-up staat bij bijvoorbeeld het licht van een kantoor of het licht bij feestje.

De kerstcollectie van de HEMA ligt nu ook in de winkels, dus ook in de HEMA Beauty winkels. Bekijk de foto’s van deze collectie op de weblog van Vera.

HEMA Beauty Lipproducten

Mocht je in het buitenland wel eens een winkel van het beautymerk Kiko hebben bezocht, dan weet je een beetje hoe de sfeer is in de HEMA Beauty winkels. De inspiratie voor deze winkels kwam namelijk onder andere bij Kiko vandaan.

Op de website Beautyjournaal.nl kun je meer lezen over wat HEMA zegt over deze beauty winkels.

Je vindt de HEMA Beauty winkels in de Kalverstraat in Amsterdam en in de Barteljorisstraat in Haarlem. De winkels zitten in de panden van de oude HEMA fotowinkels.

HEMA Beauty Kwasten

6 reacties on HEMA BEAUTY in Haarlem en Amsterdam

 1. Suzanne
  24 oktober 2012 at 22:28 (10 jaar ago)

  Hier ben ik heel benieuwd naar, klinkt goed! Ben erg tevreden over de beauty producten van de HEMA, er is wat mij betreft geen betere vloeibare eyeliner en oogmake-up remover!

  Beantwoorden
 2. Femke
  25 oktober 2012 at 11:45 (10 jaar ago)

  Ik was nooit zo stuk van de make up van Hema, maar hier ben ik dan toch wel benieuwd naar! Snel maar eens langs. :)

  Beantwoorden
 3. Lyanne
  25 oktober 2012 at 12:28 (10 jaar ago)

  Wat leuk! Dit wist ik nog helemaal niet. Helaas nog geen winkel in Utrecht?

  Beantwoorden
 4. Nathalie -worldly treasury-
  26 oktober 2012 at 19:28 (10 jaar ago)

  Ik gebruikte al Hema make up toen het nog Miss Heken heette. Heel leuk deze winkels. Ik ben er nog niet geweest, maar dit verslag geeft een goed beeld.

  Beantwoorden
 5. Iris
  3 november 2012 at 23:35 (10 jaar ago)

  Ik vind HEMA een heel mooi merk als het om cosmetica gaat, de kwaliteit/prijs-verhouding is altijd erg goed en het grootste voordeel is dat alles van ze dierproefvrij is. Laatst heb ik mijn Dior foundation die op was ingeruild voor een foundation mousse van de HEMA, ik ben helemaal tevreden! Hij is uiteraard niet zo goed als die van Dior maar wel 30 euro goedkoper en een stuk diervriendelijker. Fijn!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter