Jesse Maria – Waiting on time

Jesse Maria - Waiting on time

Het tv-programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ was wat mij betreft een gigantische vijver vol talenten. Eerder vond je op LIV’WOW al liedjes van Mevrouw Tamara, wiens muziek ik nog steeds vaak luister. Maar daarnaast ook een duet van Mevrouw Tamara en Nielson. Maar er was nog één artiest wiens stem mij boeide. 

Hoewel Jesse Maria niet verder kwam dan de eerste aflevering, maakte haar muziek wel indruk op mij. Vooral haar stem die zo breekbaar en kwetsbaar klonk. Dat het liedje ‘Waiting on time’ daarnaast ook gewoon heel erg mooi is, zijn alleen maar mooie extra’s. Ja, ik ben wel een beetje fan van Jesse Maria.

Opvallend feitje: Jesse Maria schreef mee aan het liedje dat Joan zong tijdens de voorrondes van het Eurovisie Songfestival. Jesse Maria kan dus wel meer dan mooie breekbare liedjes maken.

Meer weten over Jesse Maria? Op de website van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ vind je een profiel van haar. Jesse Maria heeft ook een eigen website.

Vind je de muziek van Jesse Maria ook zo mooi? Download het liedje ‘Waiting on time’ dan via iTunes.

2 reacties on Jesse Maria – Waiting on time

Laat een reactie achter