Kippenvel: I Believe I can Fly

Kippenvel kreeg ik, maar dat komt misschien omdat ik hoogtevrees heb. Als je die mannen ziet springen van die rotsen…. brrr! Maar eerlijk is eerlijk: het levert prachtige beelden op. En letterlijk een gevoel van vliegen: I Believe I Can Fly.

Tijdens het zien van dit filmpje had ik eigenlijk het gevoel dat ik naar helden zat te kijken, daarom vond ik het einde zo mooi: het zijn ook gewoon mensen.

I Believe I can Fly ( flight of the frenchies). Trailer from sebastien montaz-rosset.

Meer weten over deze Frenchies? Op het Vimeo-kanaal vind je een heleboel informatie over dit filmpje.

1 reactie on Kippenvel: I Believe I can Fly

  1. Iris
    4 oktober 2012 at 10:52 (11 jaar ago)

    Oh god, ik liet dit filmpje aan mijn vriend zien (die vind dit soort enge dingen helemaal geweldig) en nu wil hij dat ook doen, haha! Ik vind het zelf echt helemaal niks, brrrr. Ik heb de heletijd kriebels terwijl ik het kijk. Wel prachtig gefilmd trouwens!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter