Mollie Makes in het Nederlands

Mollie Makes in het Nederlands

Mollie Makes is van oorsprong Engels tijdschrift dat nu haar pijlen richt op Nederland! Sinds de herfst ligt namelijk de Nederlandse editie van Mollie Makes in de winkel! 

Het tijdschrift Mollie Makes kwam ik vooral online tegen voordat ik de Nederlandse editie in de winkel spotte. Het magazine kun je namelijk kopen via de iPad en sommige oudere edities van het tijdschrift zijn daar vaak afgeprijsd. Zodoende maakte ik kennis met Mollie Makes, maar echt overtuigd was ik niet. Er staan genoeg leuke items en interviews in, maar alle DIY’s gaan over haken of breien en dat is toch niet helemaal mijn ding.

Fijn papier

Maar ik was wel blij verrast toen ik de Nederlandse Mollie Makes in een Bruna in Haarlem tegenkwam. Want wat dit tijdschrift wel heeft en de iPad niet is het fijne papier. Want wat voelt de Mollie Makes fijn aan.

Vertaald uit het Engels

De Engelse edities worden vertaald naar het Nederlands en dit nummer was in Engeland en via de iPad al een tijdje beschikbaar, daarom heb ik deze Nederlandse editie niet gekocht. Maar als je geïnteresseerd bent in haken of breien en andere leuke zelfmaakideeën, dan moet je als de wiedeweerga op zoek Mollie Makes!

Het tijdschrift kost €5,95 en is ook via de webshop Your Zoap te koop.

3 reacties on Mollie Makes in het Nederlands

 1. Anja
  21 november 2012 at 10:03 (11 jaar ago)

  Zag het toevallig dit weekend ook bij de Standaard boekhandel in België liggen. Leuk!

  Beantwoorden
 2. gerrie woudenberg
  1 juli 2013 at 14:20 (10 jaar ago)

  Geachte Ls,
  Ik kwam vandaag bij toeval een andere magzine tegen althans ,er werd een melding van start verkoop datum 30 Mei 2013 aangegeven en wel deze: Felt Creative Felt Crafts ,een heel leuk magazine , wat ik er van kon lezen!!!!
  Maar MollieMakes is in nederlands vertaald en nu te koop in Nederland.
  Okee maarrr…. Uh waar zou ik deze magazine NAAST mollie kunnen kopen???
  Er word melding gemaakt zo: Apple Newsstand www. molliemakes.com/digital
  ( find it under “special Editions) ??????
  Is het mogelijk dat jullie mij, enthousiast mens met vilt creatie,s maken, kunnen helpen om deze magazine te kunnen kopen en vooral … waar????
  Kijk, ik vind Mollie geweldig en ja ik heb de vos en het wasbeertje ook al gemaakt maar dan voor een sleutelhanger dus………?
  Ik hoop dat je mij wilt helpen hiermee
  alvast bedankt en met viendelijke groet,
  Gerrie Woudenberg

  Beantwoorden
  • Marike
   21 juli 2013 at 22:48 (10 jaar ago)

   Hallo Gerrie,

   dank voor je reactie! Ik ben niet werkzaam voor Mollie Makes dus kan je niet precies helpen, maar volgens mij is het magazine waar jij op doelt een online magazine die je kunt kopen via een iPad.

   Succes!

   Met vriendelijke groeten,
   Marike Bijlsma

   Beantwoorden

Laat een reactie achter