Nailart: Halloween Manicures

Halloween Manicures

Yay! Het is Halloween! En hoewel Nederland niet echt een land is dat Halloween viert, kan het toch leuk zijn om stiekem een beetje mee te doen. Hoe je dat doet? Door je nagels echte Halloween manicures te geven!

De afgelopen weken sierde op een heleboel weblogs toffe Halloween manicures, het liefste wilde ik ze allemaal uitproberen, maar uit tijdnood maakte ik op de valreep zelf ook een echte Halloween manicure.

Op de weblog van Milou, Cherize.nl, verscheen alweer twee jaar geleden een tutorial voor Halloween nagels. En hoewel ik deze al een tijdje bewaar, moet ik deze nog altijd een keer proberen. Want het ziet er heel tof uit!

Halloween Manicures

Serena van Beautylab.nl maakt ook altijd toffe creaties met nagellak, zoals deze rode vlammen op witte nagellak. Ook heel tof voor Halloween!

Overigens vond ik op Beautylab.nl ook een tutorial voor een spinnenweb op je nagels! Ik heb helaas geen nailartpen of witte striper, maar die ga ik zeker een keer halen om deze spinnenwebben te proberen. Ze zijn namelijk niet alleen leuk met Halloween, maar eigenlijk heel de herfst! Tenslotte zijn er spinnen zat in deze tijd van het jaar.

Halloween Manicures

Bij de nailart met de halve manen die ik vond op Freutcake.com moest ik gelijk aan de boeken/films van Twilight denken. Maar het is natuurlijk ook een toffe Halloween manicure. Mooi met die glitters en de donkere nagellak. De volledige tutorial (handig!) vind je op de website.

Sinds kort blogt Maaike voor VeraCamilla.nl over nailart en ook over tips voor Halloween! Deze ideeen vond ik allemaal heel erg tof! Die Frankenstein en die mummy zijn zo gaaf!

Halloween Manicures

Maar ik vond nog meer toffe ideeen, zoals op beautynailsfun.nl. Hierdoor kwam ik onder andere op het idee voor mijn eigen manicure met de ‘jack-o-lantern’, een soort uitgeholde pompoen manicure.

Halloween manicures

En mijn manicure? Een simpele ‘jack-o-lantern’! Het idee is heel erg simpel: je lakt je nagels oranje (ik gebruikte Havana van WIC by Herome) en zet voor de ogen twee zwarte stipjes (ik gebruikte een normale zwarte nagellak, City Blackout van NYC). Voor de mond zet ik nog wat kleinere stipjes naast elkaar die ik daarna met met kleine streepjes aan elkaar maakte. En zo was mijn Halloween manicure geboren!

Jack-o-Lantern Manicure

Welke nailart vind jij tof voor Halloween?

 

2 reacties on Nailart: Halloween Manicures

  1. Sas
    1 november 2012 at 07:32 (9 jaar ago)

    Oh dat ziet er allemaal erg leuk uit. Crea-bea!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter