Pinspiration: eten met Halloween

Pinspiration: Halloween

Een van de nadelen aan in Nederland wonen? Halloween is hier nog niet echt geaard. Hoewel ik al een aantal jaren een Halloween ‘feestje’ organiseer, valt het in het niet bij de gigantische feesten die in bijvoorbeeld de Verenigde Staten worden gegeven. Om Nederland een beetje wakker te schudden vandaag de Pinspiration in het teken van HALLOWEEN

Gelukkig kan ik van die geweldige feesten in de VS ook wat meekrijgen via Pinterest. Er zijn een heleboel toffe pins te vinden met tips voor eten, versiering of outfits. Omdat versiering of gekke outfits voor Halloween vaak nog een brug te ver zijn voor Nederlanders leef ik me uit met eten en drinken in Halloween stijl.

Halloween pins

Al deze afbeeldingen vond ik op Pinterest en verzamelde ik op mijn Halloween Party Ideas board. Daar vind je naast deze vier afbeeldingen nog veel meer leuke tips voor eten met Halloween, outfits en toffe versieringen.

Bento lunchbox met Halloween hapjes – Zo tof, die mummy’s en die appeltanden!

Graveyard chocolade cake – Zo simpel eigenlijk met koekjes en chocoladestiften voor de teksten.

Frankenstein pizza – Een overheerlijke pesto pizza met het gezicht van Frankenstein!

Spooky koekjes – Gave koekjes met witte chocolade lijken net spookjes.

 

Meer tips voor Halloween? Lees mijn blog over Halloween nailart!

1 reactie on Pinspiration: eten met Halloween

  1. Kelly
    22 november 2012 at 10:16 (9 jaar ago)

    Dit zijn ook leuke! Ben gek op Pinterest. Je blog is echt leuk ;)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter