Shoplog: tijdschriften, boeken en make-up

Shoplog: tijdschriften

De afgelopen weken heb ik weer een aantal mooie tijdschriften, boeken en make-up producten gekocht. Omdat ik zelf ook altijd graag bij anderen zie wat zij kopen en omdat mijn vorige shoplog erg populair was, deel ik mijn aankopen met jullie in deze shoplog. 

Naast boeken lees ik ook heel veel tijdschriften. Ik heb twee abonnementen, maar daarnaast koop ik een heleboel tijdschriften los. Dat kost altijd een heleboel geld, maar dat verdoezel ik altijd een beetje door te zeggen dat ik erover ga bloggen en dat het dan dus een investering is. Dus hopelijk vinden jullie deze blog en mijn blogs over tijdschriften leuk!

De afgelopen weken kocht ik onder andere het tijdschrift Happinez, waarbij een gratis armbandje zat, het tijdschrift Family Living waar ik al eerder een blog over schreef, het tijdschrift Glamour en ik nam bij de Albert Heijn de ‘Wat Handig’ mee.

DECODESIGN

Maar ik kocht nog wat andere tijdschriften. Toen ik een paar daagjes in Frankrijk was, kocht ik het tijdschrift DecoDesign. Dit tijdschrift staat vol met leuke tips en ideeen voor wonen. Naast een aantal mooie interieurs, zie je vooral veel shopping producties met bijzondere items.

Shoplog: Deco Design

3 voor €10 bij Sephora

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft ook het Prijzencircus van de V&D weer plaatsgevonden en die hebben elk jaar een hele toffe actie met Sephora. Je kunt dan 3 make-up producten van het eigen merk van Sephora kopen voor €10.

Hoewel ik normaal elk jaar een paar nieuwe nagellakjes koop, kocht ik nu een paar oogpotloden. Ik had er al twee van Sephora en die zijn qua kleur echt heel mooi. Nu kocht ik oogpotloden in de tinten blauw en groen.

Shoplog: Sephora make-up

Boeken van Arjen Lubach

Eind september bezocht ik de voorstelling Alfa van Op Sterk Water, wat trouwens echt een aanrader is. De schrijver Arjen Lubach is onderdeel van Op Sterk Water en ik had bij hem twee boeken van zijn boeken besteld. Tijdens deze voorstelling kreeg ik deze.

Het boek ‘Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend’ heb ik al heel lang geleden al eens gelezen, maar het boek zelf had ik nog niet. ‘Bastaardsuiker’ heb ik nog niet gelezen.

Overigens kun je de boeken ook bij Arjen Lubach bestellen, meer informatie staat op zijn website.

Shoplog: boeken Arjen Lubach

Yoga voor beginners

Inmiddels ben ik alweer bijna een jaar bezig met yoga en hoewel ik wekelijks les heb, voel ik me toch nog vaak een beginner. Daarom vond ik dat het tijdschrift Yoga voor Beginners wel mocht kopen.

Het tijdschrift is een uitgave van Yoga Magazine en het staat vol met goede tips en trucs. Toegegeven; de meeste informatie was voor mij niet nieuw. Maar het tijdschrift is wel heel fijn om gewoon even door te bladeren. Daarnaast verkopen ze het tijdschrift met een dvd van Yoga for Dummies. Ik heb de dvd nog niet bekeken, maar ga dat zeker een keer doen.

Shoplog: yoga voor beginners

Kookboek voor meisjes

De boekenafdeling van de Bijenkorf vind ik de fijnste van de hele winkel. Je kunt me hier achterlaten en na uren loop ik nog geboeid rond. De momenten dat ik met niets uit de winkel liep zijn dan ook op één hand te tellen.

Dit keer kwam ik een kookboek tegen dat al een tijdje op mijn wishlist stond: Kookboek voor meisjes tussen de 8 en 88. Toen ik voor Libelle werkte had ik het boek al eens op de redactie gezien en sindsdien moest ik het hebben.

Toen ik het kookboek bij de Bijenkorf zag liggen voor €15,00 (normaal €34,95) liep ik direct naar de kassa.  Overigens is de paperback editie bij BOL.com voor €12,95 verkrijgbaar.

Shoplog: Kookboek voor meisjes

Dat was mijn shoplog voor deze keer, inmiddels heb ik wel weer nieuwe aankopen gedaan, maar die deel ik in een andere shoplog als ik weer wat meer producten gekocht heb.

Bij deze ook mijn excuses voor de slechte foto’s. Ik heb deze ’s avonds gemaakt en heb helaas alleen maar een iPhone om foto’s mee te maken. Ondanks dat ik soms aangenaam verrast ben over de kwaliteit, kan die soms ook wel eens flink tegenvallen.

7 reacties on Shoplog: tijdschriften, boeken en make-up

 1. Nina
  27 oktober 2012 at 09:29 (11 jaar ago)

  Heb je Magnus van Arjen Lubach ook gelezen? Aanrader!

  Beantwoorden
 2. Milou
  27 oktober 2012 at 21:42 (11 jaar ago)

  Leuke spullen heb je! Ik ben niet zo van de tijdschriften, maar ik heb sinds van de week een drang om ze in huis te halen! Haha.

  Beantwoorden
 3. Sas
  28 oktober 2012 at 11:02 (11 jaar ago)

  Leuke bladen! Ik moet er eigenlijk vaker eentje meenemen om te lezen…

  Beantwoorden
 4. Evey
  28 oktober 2012 at 13:09 (11 jaar ago)

  Leuke bladen! Ik hou zo van tijdschriften lezen, meer dan van boeken. Gewoon wat korte herkenbare verhaaltjes <3

  Beantwoorden
 5. Lnnk
  28 oktober 2012 at 16:09 (11 jaar ago)

  Wat een leuke spullen heb je gekocht.

  Beantwoorden
 6. Marlyssa
  31 oktober 2012 at 00:37 (11 jaar ago)

  Dat kookboek voor meisjes, die titel is al zo leuk! Ben benieuwd hoe dat boek ik, klinkt interessant

  Beantwoorden
 7. Lauradenkt
  31 oktober 2012 at 10:19 (11 jaar ago)

  Jaaaaa Arjen Lubach schrijft goed, ik moet nog steeds dat laatste boek van hem lezen.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter