Soko zingt ‘I will never love you more’

Soko - I will never love you more

De Franse zangeres Soko leerde ik alweer een aantal jaren geleden kennen door mijn vriendinnetje Renée. Zij attendeerde mij op het grappige liedje ‘I’ll kill her’ en ik raakte onmiddelijk verslaafd aan het schattige accent van Soko. 

Inmiddels heeft Soko – gelukkig – nog meer bijzondere liedjes gemaakt, waarvan ‘I will never love you more’ er een is met de mooiste zinnen. Kinga Burza bedacht er een prachtige videoclip voor en zo ontstond een heel mooi filmpje voor het Amerikaanse merk Kate Spade dat onder andere tassen verkoopt.

Zo. Nu heb je twee redenen om dit filmpje te kijken:
– Luister naar de prachtige en bijzondere zinnen die Soko bedenkt zoals ‘I will never your love more than Mac computer’
– Bekijk de prachtige beelden, die in de comments op Youtube bestempeld worden als hipster.

Het filmpje vond ik op de weblog Nenz.net die altijd garant staat voor blije blogs.

4 reacties on Soko zingt ‘I will never love you more’

 1. Marah
  19 oktober 2012 at 10:34 (10 jaar ago)

  Ja, Soko! Het lijkt al een miljoen jaar geleden dat ik het nummer I’ll Kill You hoorde, ook via een vriendin. Ik vind haar en dat nummer echt geweldig. Leuk filmpje dit!

  Beantwoorden
 2. Renée
  19 oktober 2012 at 13:53 (10 jaar ago)

  Jaa leuk filmpje :) Soko blijft even leuk

  Beantwoorden

Laat een reactie achter