SpaOnline is nu Wellness magazine

Wellness Magazine Beauty Editie

Afgelopen zomer schreef ik al een blog over het SpaOnline magazine. Het magazine had als ondertitel Wellness magazine en dat is nu de titel van het magazine geworden! Heel terecht, want het magazine gaat niet alleen over spa’s, maar vooral over wellness. De Wellness magazine beauty editie ligt nu in de winkels. 

Het Wellness magazine heeft naast een nieuwe titel ook een verbeterde redactieformule. Alle handige tips, apps en adresjes zijn gebleven, maar er zijn nu ook interviews met bekende Nederlanders. Zo staat in deze beauty editie een interview met Hind Laroussi die je misschien nog kent van de eerste editie van Idols en tips van Roberto da Costa die als jurylid/choreograaf aan het programma So You Think You Can Dance verbonden is.

In deze Wellness magazine ligt de nadruk op beauty, waardoor je onder andere lees over trends zoals liptattoos en BB creams. Daarnaast ligt in de interviews en de columns de nadruk op beauty, hoewel dat onderwerp erg breed wordt opgevat. En uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan spa’s, wellness en reizen.

Wellness magazine hebben?

Het Wellness magazine kost €4,95 en is te koop bij diverse boekhandels en kiosken. Of bestel Wellness magazine bij Magvilla.nl. Je kunt ook voor €15 een jaarabonnement (6 nummers) nemen, kijk voor die aanbieding op de website van Wellness magazine.

Blogger Lisanne van Lisanneleeft.nl heeft ook een blog geschreven over het Wellness magazine.

Dit magazine heb ik ontvangen om er een review over te schrijven.

Laat een reactie achter