Vrolijke woonglossy: Family Living

Family Living in Nederland

Ongeveer een maand geleden zag ik een foto op Instagram voorbijkomen van Caroline (blogger @ LilleLykke) van een nieuw tijdschrift, Family Living. Hoewel de cover mij niet heel erg aansprak, leek de inhoud mij wel heel tof. En dus gaf ik de Nederlandse editie van Family Living een kans. 

Zeg eens eerlijk: wat dacht jij toen je de cover zag van Family Living? Ik moest aan de Privé en de Story denken. In mijn ogen nutteloze, goedkope blaadjes. Misschien kwam het door de drukke cover met BN’ers en de verschillende soorten typografie. Één ding is duidelijk: door de cover werd ik in elk geval niet overgehaald om Family Living te kopen.

Wat ik wel heel tof vond was de inhoud. Via Instagram zag ik al dat bezig bijtje Diana van Ewijk in het tijdschrift stond en op de cover zag ik allerlei toffe woononderwerpen. Na wat research begreep ik dat het tijdschrift Family Living in Zweden al een tijdje een succes is en dat belooft veel, want Zweden (en eigenlijk ook Scandinavie) is gewoon tof.

Vrolijke woonglossy

Het tijdschrift Family Living staat vol met toffe woonideeën en inspiratie uit Scandinavie, maar met een vleugje Holland. Met een reportage in het huis van Amanda en Martijn Krabbé, bezig bijtje Diana van Ewijk die vertelt over haar woning, de meisjeskamer van de dochter van presentatrice Margreet Spijker en de huizen van Maria Kooistra. De ondertitel van Family Living luidt ‘Vrolijke woonglossy’ en die sfeer ademt elke pagina.

Gave producten

Het allerleukste aan deze vrolijke woonglossy vond ik de tips voor gave producten. Van Ikea tot de Tiger tot Nils en Olle tot Ferm Living en GUP. Ja, mijn rekening krijgt het zwaar te verduren de komende maanden.

Family Living kopen?

Het magazine Family Living komt vier keer per jaar uit en wordt gemaakt door het team dat ook Fabolous Mama maakt. Het tijdschrift is niet bij elke boekhandel te koop, maar bijvoorbeeld wel bij de AKO op Schiphol. Daarnaast wordt het magazine online verkocht: Bestel Family Living bij Magvilla.nl! Het tijdschrift kost €4,95.

Kijk op de website van Family Living voor een sfeerimpressie!

3 reacties on Vrolijke woonglossy: Family Living

 1. Liliane
  15 oktober 2012 at 23:09 (11 jaar ago)

  Ik zag het blad twee weken terug bij de boekhandel staan en de inhoud verraste mij ook. Erg leuk! :)

  Beantwoorden
 2. Marah
  16 oktober 2012 at 12:21 (11 jaar ago)

  De cover deed mij denken aan van die bedrijfsblaadjes die je soms in de wachtkamer tegen komt. Doet net een klein beetje amateuristisch of… nouja… anders aan dan je verwacht bij echte tijdschriften. Leuk dat de inhoud wel een stuk beter is!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter