Amsterdam door de ogen van Laura Amiss

Laura Amiss - Amsterdam

Op de een of andere manier heb ik een soort zwak voor kunst dat geïnspireerd is op een stad, vooral grote posters met skylines of straten vind ik erg mooi. Hoewel de kunstwerken van Laura Amiss ook geinspireerd op steden lijken deze geenszins op de posters die ik kende. Toch zijn ze wel heel erg mooi!

De kunstwerken van Laura Amiss vond ik op Etsy, altijd goed voor mooie zelfgemaakte vondsten. Doordat Laura Amiss gebruik maakt van stof en papier in verschillende kleuren ontstaan er hele mooie afbeeldingen. Het kleurgebruik is erg opvallend in haar kunstwerken, maar dat past prima in een ‘saaie’ woonkamer of bijvoorbeeld een slaap- of kinderkamer.

Westerkerk, Amsterdam - Laura Amiss

Mijn persoonlijke favoriet is de print met de Westerkerk van Amsterdam, het kleurgebruik vind ik hier heel mooi. Naast prachtige prints van Amsterdam, vind je ook steden als Parijs en New York. En hoewel Laura zowel prints met steden als met personen maakt, vind ik die met de steden het mooiste. 

Windy - Laura Amiss l LIVWOW.NL

Als je geen zin om op Etsy te bestellen(?), dan vind je sommige prints van Laura Amiss ook in de webshop Hikjes in huis.

5 reacties on Amsterdam door de ogen van Laura Amiss

 1. SanneWierda
  6 december 2012 at 18:50 (10 jaar ago)

  Wat mooi! Vooral de laatste! :) Gotta love herfst!

  Beantwoorden
 2. Laura
  8 december 2012 at 23:25 (10 jaar ago)

  Hele mooie prints, die eerste is inderdaad super mooi, maar de tweede mag er ook zeker wezen.

  Beantwoorden
 3. Dina
  10 december 2012 at 22:50 (10 jaar ago)

  Oh wat ziet dat er leuk uit zeg! Zo vrolijk en gezellig.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter