Cadeauverpakking maken met met masking tape

Masking tape doosje

Sinds ik masking tape ontdekt heb, vind je opeens allerlei spulletjes in mijn kamer die ermee versierd zijn. Lege potten krijgen een leuk printje, kaarten worden opgehangen met tape en doosjes versierd met masking tape. 

Omdat ik erg slecht ben ik dingen weggooien heb ik een grote verzameling doosjes die ik eigenlijk niet leuk vind, maar vast ooit eens van pas komen… Herkenbaar? Helaas gebruik ik de doosjes niet als ik een doosjes nodig heb voor bijvoorbeeld cadeautjes omdat ik de doosjes eigenlijk niet mooi vind.

Gelukkig is dat probleem opgelost sinds masking tape bestaat. Hiermee kun je het doosje gewoon naar jouw smaak, of naar de smaak voor wie het cadeau is, aanpassen.

Voor dit doosje gebruikte ik masking tape van de Hema en MT. Ik koos verschillende kleurtjes en prints, zodat de originele print van het doosje niet meer zichtbaar, of in ieder geval minder zichtbaar, zou zijn. Na het plakken werkte ik de randjes netjes bij en klaar was mijn cadeauverpakking.

Uiteindelijk was ik zo blij met het resultaat dat het doosje, drie maanden na het beplakken ervan, nu nog steeds bij mij in huis staat.

Kijk voor meer leuke ideeen met masking tape op mijn Pinterest board ‘Cute Masking Tape (Ideas)’.

2 reacties on Cadeauverpakking maken met met masking tape

  1. Laura
    8 december 2012 at 23:28 (10 jaar ago)

    Slim idee! Bij Søstrene Grene hebben ze ook veel masking tape, misschien toch weer even langs gaan :)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter