Doit Science; heel tof animatiefilmpje

Via Pinterest kwam ik terecht op de website Present&Correct, hoewel ik oorspronkelijk zocht naar de bron van een heel gaaf huis kwam ik allemaal andere mooie dingen tegen. Vooral grafische kunstwerken zijn goed vertegenwoordigd op deze website. Zoals dit prachtige filmpje Doit Science.

Alleen het intro vond ik al prachtig, maar er kwam nog veel meer moois. Doit Science zit vol met mooie beelden.

Doit Science from ONIONSKIN.

Gevonden via Present&Correct.

1 reactie on Doit Science; heel tof animatiefilmpje

  1. Cora Verhagen
    29 januari 2013 at 14:03 (9 jaar ago)

    Wat een leuk filmpje! Volgens mij moet ik maar niet op die site gaan kijken, anders komt er niets meer van werken ;-)
    Misschien vind jij dit filmpje ook wel mooi, ik word er in ieder geval helemaal vrolijk van! >> http://vimeo.com/23793374

    Beantwoorden

Laat een reactie achter