Het is kerst bij IKEA!

Kerst bij IKEA

Als er iets fijn is aan de maand december dan zijn het wel de feestdagen. Lekker eten, goede sfeer en het samenzijn met geliefden. Maar eigenlijk is er iets veel belangrijker: de kerstversiering! Kerst bij IKEA is dit jaar erg uitgebreid én heel erg mooi!

Droom je mee? 

Tafel bij kerst bij IKEA

Het allerleukste aan kerst bij IKEA is de manier waarop deze wordt gepresenteerd in de winkels. De IKEA in Amsterdam heeft de kerstcollectie prachtig gepresenteerd in een soort blokhut waar omheen alle producten te vinden zijn, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen al is het alleen maar om de zweedse variant op gluhwein, glogg, te proeven.

Stationery bij IKEA

Voor de kerstcollectie voor 2012 heeft IKEA goed in de gaten gehouden wat populair is tegenwoordig, want er is veel aandacht voor stationery. Verschillende soorten pakpapier, rolletjes gekleurd plakband, papieren tags, diverse soorten lint, bakkerstouw en mooie cadeauverpakkingen.

Kerst bij IKEA; pakpapierInpakken met kerst bij IKEA

Kerstballen en vogeltjes

Uiteraard verkoopt de IKEA ook kerstversiering voor in de kerstboom. Zo hebben ze een aantal prachtige hangers voor in de kerstboom met bijvoorbeeld een rood vogeltje (absoluut mijn favoriet, helaas nog niet ‘in het echt gespot’).

Vier je dit jaar voor het eerst zelf kerst?

IKEA verkoopt een leuke, aardig complete set met kerstballen en slingers.

Kerstversiering bij IKEA

Kersttips voor kleine huizen

Heb je geen ruimte voor een kerstboom? Ook daar heeft IKEA aan gedacht! Er zijn namelijk twee mini kerstbomen te koop, van plastic en van karton (om zelf te versieren). Maar IKEA heeft ook een andere goede tip: hang de kerstballen eens aan een lampenkap. Scheelt behoorlijk wat ruimte, maar geeft ook sfeer!

Daarnaast kun je dit jaar ook een kerstboom op doek kopen, wat ook erg leuk is als tafekleed.

Kerst in huis met IKEA

Kerstsokken en cadeautjes

Kerst draait behalve om sfeer natuurlijk ook om cadeautjes. In de vestiging in Amsterdam hing een groot doek met muzieknoten met daaraan kerstsokken. In de sokken zaten knuffels, zoals het superschattige uiltje die ik ook wel in mijn kerstsok wil vinden.

Zijn knuffels niet zo jouw ding?

Om je op ideeën te brengen maakte IKEA een kerstboom aan de muur met cadeaukaarten. Natuurlijk is zo’n cadeaukaartenboom thuis een beetje overdreven, maar geef toe: een IKEA cadeaukaart is altijd welkom!

Kerstversiering bij IKEA

Op naar IKEA

Oftewel: als de wiedeweerga naar de IKEA! De kerstcollectie is erg populair en sommige producten kunnen uitverkocht zijn. Op de website van IKEA kun je de volledige kerstcollectie bekijken en zien of jouw favoriete producten nog op voorraad zijn.

De komende weken zullen er nog tips voor DIY’s volgen op LIV’WOW met producten uit de kerstcollectie.

7 reacties on Het is kerst bij IKEA!

 1. Jesdiny
  14 november 2012 at 09:38 (9 jaar ago)

  Wat super leuk. Ik ga van de week even langs de Ikea om een kijkje te nemen!

  Beantwoorden
 2. SanneWierda
  14 november 2012 at 10:09 (9 jaar ago)

  Kerst!!!! Heeeelijk!
  Ijveren al helemaal los gegaan bij de IntraTuin, haha.

  Beantwoorden
 3. Wendy
  15 november 2012 at 12:23 (9 jaar ago)

  Leeeeuk! Ik loop in deze periode ook altijd graag door de Intratuin. Kijken of ik me vriend kan overhalen tot een bezoekje aan de Ikea. ;)

  Beantwoorden
 4. Natasja
  15 november 2012 at 13:08 (9 jaar ago)

  Jaaa, zo leuk! Zag het vorige week bij IKEA in Duiven, al was het daar weggestopt in het magazijn.

  Beantwoorden
 5. Angelina
  16 november 2012 at 08:58 (9 jaar ago)

  Ik ga heel snel naar de Ikea!! :D Dat is één van de nadelen dat ik niet meer in stad woon :(

  Beantwoorden
 6. Elma
  18 november 2012 at 18:11 (9 jaar ago)

  Leuk! Snel ook even naar de Ikea :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter