Jason Mraz in Ziggo Dome

Jason Mraz

Vanavond is het zover: Jason Mraz staat in Ziggo Dome in Amsterdam! Dit concert maakt onderdeel uit van zijn tour ‘Tour is a four letter word’ die bedoeld is om zijn nieuwe cd ‘Love is a four letter word’ te promoten. Snap je het nog?

De zanger Jason Mraz leerden we in Nederland kennen door zijn liedje ‘I’m Yours‘ dat alweer enkele jaren geleden een grote hit was. Inmiddels zijn we twee albums verder, toevoegingen op de lijst albums die Jason Mraz al gemaakt had, en is ‘I Won’t Give Up‘ een hit.

Maar naast deze hit, die veelvuldig op Sky Radio en consorten te horen is, staan er nog veel meer mooie liedjes op de cd ‘Love is a four letter word‘. Bij deze een overzicht van mijn favorieten inclusief prachtige videoclips.

93 Million Miles

Living in the moment

Everything is sound

The Freedom Song

Als de setlist eruit ziet zoals op de website setlist.fm komen al mijn favorieten van ‘Love is a four letter word’ voorbij vanavond. Maar ook als die niet voorbij komen, ben ik tevreden want Jason Mraz maakt eigenlijk alleen maar mooie liedjes én schijnt echt goed te zijn live.

Afbeelding is afkomstig van de website van Jason Mraz.

4 reacties on Jason Mraz in Ziggo Dome

 1. Mylene
  24 november 2012 at 23:31 (10 jaar ago)

  Wat een gaaf concert was het!!

  Beantwoorden
 2. Femke
  25 november 2012 at 16:39 (10 jaar ago)

  En hoe vond je het? Ik vind hem live echt geweldig, en ik ben blij dat er oude hits voorbij zijn gekomen (die ik persoonlijk toch wel net iets toffer vind). Ik vond het tof maar vond het geknuffel en love-everything-gehalte net iets te hoog liggen. :P

  Beantwoorden
 3. Nicole
  28 november 2012 at 14:45 (10 jaar ago)

  Wat was het een prachtig concert! (L)

  Beantwoorden
 4. Sas
  28 november 2012 at 20:22 (10 jaar ago)

  Super gaaf! Lees er heel veel verhalen over op blogs :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter