Lekker, een kookblog

Kookblog

De decembermaand draait om eten. Het begint al met Sinterklaas. Pepernoten, suikergoed, marsepein en had ik al pepernoten gezegd? Daarna volgt kerst. En daar heb je voorgerechten, amuses, tussengerechten, hoofdgerechten, desserts, nagerechten, kaasplankjes en snacks. Ik krijg er nu al honger van. Sta je deze maand zelf een keer in de keuken? Een kookblog helpt je op weg! 

Kookblog: uit Paulines keuken

UIT PAULINE’S KEUKEN

Via via kwam ik ooit terecht bij de kookblog Pauline en sindsdien ben ik een trouwe bezoekers. Pauline plaatst hele bruikbare tips en recepten die ik graag uitprobeer. Daarnaast heeft Pauline een eigen webshop met benodigdheden (en toffe gadgets) voor in de keuken. Leuk weetje: je kunt Pauline ook tegenkomen in de Flair! Lees meer op uitpaulineskeuken.nl.

Bron foto’s: 123

Kookblog; not without salt

NOT WITHOUT SALT

Deze Engelstalige weblog trok mij vooral aan omdat deze qua lay-out zo leeg en rustig is. Daarna vielen eigenlijk pas de recepten op. Vooral de foto’s van gerechten vind ik erg bijzonder omdat deze duidelijk een eigen sfeer uitstralen. Bekijk alle foto’s en recepten op de kookblog notwithoutsalt.com.

Bron foto’s: 12

Kookblog; CULY.nl

CULY.NL

Als je culy.nl nog niet kent, moet je je diep schamen en een gat in de lucht springen. Culy.nl is de beste website over eten die ik ken. Met recepten, gadgets, een heleboel informatie en hotspots is de website verrassend volledig (hier typte ik bijna verrassend voordelig…). Meer weten over culy.nl? Lees mijn blog over deze handige culinaire website.

Bron foto’s: culy.nl

Kookblog; smitten kitchen

SMITTEN KITCHEN

Smitten Kitchen is ook een Engelstalige weblog met een hele rustige lay-out, maar Smitten Kitchen is meer. Het is een soort droom met prachtige gerechten die er heerlijk uit met de meest bijzondere ingredienten. In de wereld van Smitten Kitchen bestaan er geen verbrande koekjes of bittere groenten. Terecht dus dat er nu ook een Smitten Kitchen kookboek is! Lees meer op de kookblog smittenkitchen.com.

Bron foto’s: 1234

Hopelijk vind je hier genoeg inspiratie voor de feestdagen! Trek in meer recepten? Zo af en toe doe ik mijzelf ook voor als kookblogger. Je vindt mijn recepten hier.

Laat een reactie achter