Leuk voor de feestdagen: Primark nagellak

Primark nagellak

In mijn woonplaats bevindt zich een Primark waardoor ik relatief veel in de winkel kom. Ik slaag er lang niet altijd, maar soms vind ik hele toffe dingen. Zoals deze Primark nagellak! 

De nagellak van de Primark is in Nederland helaas geen vast onderdeel van het assortiment, maar rond de feestdagen wordt er wel nagellak verkocht. Leuke doosjes en plastic verpakkingen met vier stuks nagellak voor €2,50.

De nagellak wordt verkocht in twee soorten verpakkingen. De ene verpakking bestaat uit een plastic houder waar de nagellak in zit. Niet heel chique, maar zo zie je wel duidelijk de kleuren.

Primark nagellak plastic

De andere verpakking bestaat uit een mooi cadeaudoosje waar de nagellak in verpakt zit. Leuk om cadeau te geven! Misschien herken je het doosje zelfs wel van mijn blog over een cadeauverpakking maken met masking tape. Mijn nagellak bewaar ik in grote dozen en de kleine doosjes van deze nagellak hergebruik ik door deze te beplakken met masking tape.

Doosje Primark nagellak

Deze nagellak maakt deel uit van make-upproducten speciaal voor de feestdagen. Naast nagellak wordt er ook oogschaduw en lipproducten verkocht. De nagellak was in verschillende samenstellingen te koop met in totaal misschien wel 20 verschillende kleuren. Ik heb drie verschillende verpakkingen gekocht, waarvan 1 doosje en twee plastic verpakkingen.

Primark nagellak in een doosje

Primark nagellak

De nagellak van de Primark is prima nagellak, afgezien van de geur misschien want die is behoorlijk chemisch. De nagellak lakt prima en blijft sowieso twee dagen zitten, langer heb ik nog niet geprobeerd.

De doosjes en plastic verpakkingen kosten €2,50 per verpakking met 4 potjes nagellak.

Mijn favoriet was een zwarte kleur met glitters! I love glitter!

Primark nagellak

Laat een reactie achter