Pinspiration: posh polish

Met ruim 300 potjes nagellak in mijn collectie kan ik niet ontkennen dat ik verslaafd ben. Een van de eerste boards die ik dan ook aanmaakte op Pinterest was het board ‘Internagellaktisch‘ waar ik mooie nagellak verzamel en heel veel inspiratie uit haal, echte pinspiration dus. Een Pinspiration in het teken van nagellak kon dus ook niet uitblijven. 

Het mooie aan Pinterest is dat je vaak merken van nagellak tegenkomt die hier niet in Nederland worden verkocht. Zo ontdekte ik het merk Deborah Lippmann ruim een jaar geleden toen je enkel nog in Antwerpen het merk kon kopen. Inmiddels is het merk ook in Nederland te koop en heb ik het nagellakje ‘Stairway to heaven’ in mijn bezit.

Daarnaast is Pinterest een walhalla voor nailart. Er zijn zoveel creaties te vinden! Via Pinterest heb ik een aantal hele gave weblogs ontdekt die regelmatig bloggen over nagellak of nailart, zoals The Beauty Department en pshiiit.com.

Bronnen

1. – Stairway to Heaven van Deborah Lippmann via Temptalia.com – Deborah Lippmann nagellak is bij een aantal selecte winkels te koop in Nederland, maar ook bij de webshop Promakeupstore.com.

2. – Live and Let Die van OPI via Beautyscene.nl – De Skyfall collectie van OPI ligt nu in de winkels, in Nederland vind je deze onder andere bij Sephora.

3. – Flip Flop Fantasy van China Glaze via pshiiit.com – De nagellak van China Glaze wordt onder andere verkocht bij Pretty Polish, zo ook Flip Flop Fantasy.

4. – Bad Fairy van MAC via Temptalia.com – deze nagellak was onderdeel van de Venemous Villains collectie van MAC en is helaas niet meer te krijgen.

 

Bekijk al mijn verzamelde pins over nagellak op mijn Inter – nagellak – tisch board. Meer Pinspiration? Elke zondag verschijnt er een blog met geselecteerde pins binnen een bepaald thema. Bekijk alle Pinspiration blogs.

Het woord ‘Internagellaktisch‘ heb ik een klein beetje gestolen van De Jeugd van Tegenwoordig die het woord gebruikte in hun liedje Sterrenstof.

1 reactie on Pinspiration: posh polish

  1. Laura
    8 december 2012 at 23:31 (10 jaar ago)

    Wauw, die bovenste met de grove glitters.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter