Pinspiration: Sint Maarten

Sint Maarten

Aan Sint Maarten doe ik al jaren niet meer, maar ik blijf het een prachtig ‘feest’ vinden. Al die leuke liedjes en dan na het zingen die rugzak openmaken en snoepjes tellen. Mooie traditie. Daarom op 11 november een pinspiration in het teken van Sint Maarten!

Het zoeken naar plaatjes van Sint Maarten op Pinterest was wel erg lastig, omdat ik vooral veel witte stranden en blauwe oceanen vond. Er was wel een afbeelding die ik al wat langer geleden vond en heel erg gaaf vond: een printable van Homemade Happiness gevonden op 101woonideeen.nl. Deze printable kun je gebruiken om bijvoorbeeld een glazen potje mee te omwikkelen of om een lampion van te maken.

Pak je het liever groots aan? Deze ‘Hungry Caterpillar’-lampiondie die ik vond op Etsy is supergaaf! Moet je alleen wel wat vriendjes en vriendinnetjes weten te regelen, want de lampion is wel erg groot voor een kinderhandje.

Fiep Westendorp heeft als Nederlandse illustrator natuurlijk ook illustraties met kinderen en hun lampionnen. Vooral de kleurplaat van Jip en Janneke vind ik zo leuk! Ook leuk om deze te gebruiken voor het maken van een lampion.

Eerdere Pinspiration blogs stonden in het teken van Halloween en nagellak. Lees alle Pinspiration blogs. Alle afbeeldingen vind je ook op mijn Pinterest account.

Laat een reactie achter