Zonnestralen door sneeuwballen

De dagen worden donkerder, het wordt steeds kouder en die warme sjaal en winterjas worden steeds meer onmisbaar. Tijd om wat zonnestralen te creëren! Joelle van Studio SjoeSjoe bedacht een gave DIY voor het Kixx Magazine met sneeuwballen. Wedden dat je daardoor de winter eventjes vergeet?

Voor deze DIY maakte Joelle een fototutorial met stap voor stap uitleg, eigenlijk een soort infographic met foto’s. En ook heel mooi vormgegeven, zoals ik van Studio SjoeSjoe gewend ben. Mocht je deze sneeuwballen thuis willen maken, dan raad ik je aan om de beschrijving uit te printen. Scheelt weer knoeiwerk op je laptop of computer.

Sneeuwballen van SjoeSjoe

1 reactie on Zonnestralen door sneeuwballen

  1. Foodloveandhappiness
    22 november 2012 at 07:34 (11 jaar ago)

    Wat een originele DIY! Lijkt op het eerste gezicht er moeilijk, maar dat valt vast alles mee!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter