24 dagen feest bij Perfect Portret

24 dagen feest

Het is eindelijk december, de leukste maand van het jaar! Met een beetje geluk bestaat dit jaar uit een heleboel cadeautjes, maar ook als je geen cadeautjes krijgt met Sinterklaas of Kerst kun je toch verwend worden. Perfect Portret organiseert namelijk een hele toffe actie waarbij je 24 dagen kans maakt op cadeautjes. 24 dagen feest! 

Perfect Portret is een bedrijf waar je fotoshoots kunt boeken en de meeste cadeautjes van de ’24 dagen feest’ actie zullen dus ook iets met fotograferen te maken hebben. Je maakt bijvoorbeeld kans op een fotoshoot, krijgt handige kortingsbonnen of krijgt een gratis fotoalbum.

Online adventkalender

Op de website van de actie vind je een pagina met 24 pakjes die nu nog gesloten zijn. Elke ochtend tot aan kerst wordt er een pakje geopend en kun je iets winnen, je ergens voor opgeven of iets downloaden. Via de Facebookpagina van Perfect Portret blijf je op de hoogte van de actie.

Het is een hele toffe versie van zo’n adventkalender zoals je die misschien vroeger had, alleen dit keer zonder snoepgoed maar met cadeautjes waar je echt iets aan hebt of mee kunt.

Of meer over de actie te weten te komen kun je de blog van Perfect Portret eigenaresse Laura lezen of ga direct naar de actie door op de afbeelding hieronder te klikken.

24 dagen feest bij Perfect Portret

3 reacties on 24 dagen feest bij Perfect Portret

  1. Danielle
    2 december 2012 at 11:28 (9 jaar ago)

    Laura is echt een awesome fotografe! Ik hoop dat je iets wint!!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter