Creëer daglicht met VELUX

Daglichtspot van VELUX

Als je net als mij een blogger bent, herken je vast het probleem dat mooie foto’s maken in de winter een behoorlijke opgave is. Overdag is het vaak grijs buiten en het wordt ’s avonds al snel weer donker. Maar gelukkig bestaat daar een oplossing voor: het bedrijf VELUX® verkoopt een daglichtspot! 

Blogs zonder beeld vind ik vaak maar saai. Daarom zorg ik er voor dat ik altijd foto’s bij mijn blogs plaats om je te inspireren. Inmiddels heb ik een aardig archief aan foto’s dat ik de afgelopen jaren heb gemaakt en waar ik nog over wil bloggen. Maar er komt vaak genoeg iets voorbij wat voorrang heeft, maar in de winter kan dat dus niet. Foto’s maken in de winter is echt een ramp, want ze worden nooit zoals ik het had bedacht in mijn hoofd.

Goede camera…

Nou moet ik wel eerlijk bekennen dat mijn iPhone mijn camera is en daarmee vaak foto’s minder mooi worden dan ik had gehoopt. Eigenlijk zou ik dus een goede camera moeten kopen, maar ik vrees dat mijn iPhone zich behoorlijk achtergesteld gaat voelen…

VELUX daglichtspot

Gelukkig is daar dus een oplossing voor. De daglichtspot is exact wat je verwacht bij het woord; een spot met daglicht. In de wintermaanden is dat dus ideaal voor het bijvoorbeeld maken van mooie, lichte foto’s voor jouw weblog.

Licht in het donker

Maar natuurlijk is de daglichtspot eigenlijk niet ontwikkeld voor bloggers (zoveel invloed hebben bloggers helaas nog niet), maar volgens VELUX vooral voor donkere ruimtes. WC’s, een trappenhuis of bijvoorbeeld een badkamer.

De daglichtspot is gemaakt in samenwerking met een ontwerper uit Wales, Ross Lovegrove. Deze ontwerper werkte eerder onder andere voor Sony, Apple, Airbus Industries, Vitra, Tag Heuer en Japan Airlines. De visie van VELUX bestaat uit het creëren van een betere leefomgeving door middel van daglicht en dit werkte perfect in combinatie met Lovegrove’s focus op organische vormen en duurzame technologie.

Je vindt de daglichtspot in de webshop van VELUX.

Dit is een advertorial.

2 reacties on Creëer daglicht met VELUX

 1. Liliane
  28 december 2012 at 22:36 (10 jaar ago)

  Ik vind de benaming ‘bloglichtspot’ toch wel een goede ;)

  Beantwoorden
 2. Natasja
  7 januari 2013 at 13:48 (10 jaar ago)

  Klinkt goed! Heb je hem zelf geprobeerd?

  Beantwoorden

Laat een reactie achter