Mooi, wat bloemen doen

Rozen; wat bloemen doen

Soms ondervind ik de spirit van LIV’WOW aan den lijve: ik kreeg een mailtje toegestuurd met een leuk persbericht over bloemen en een aanvraag voor mijn adres en kreeg een paar dagen later een prachtige bos rozen toegestuurd. Je raadt het al: een gigantische glimlach op mijn gezicht!

Nou ging dat persbericht niet per se over hoe een bloem een glimlach op je gezicht kan toveren, maar vooral over welke bloem nu de lievelingsbloem is van de Nederlandse dames. Het werd ook mijn favoriete bloem: de (pioen)roos. Naast de roos zijn ook de tulp en lelie erg populair in Nederland.

Het prachtige boeket oranje en rode rozen deed mij absoluut beseffen hoe mooi deze bloemen zijn en vooral wat mooie bloemen doen voor de sfeer in huis. Ik zou elke week wel een mooie bos bloemen in huis willen hebben!

Wil je meer weten over de actie of zelf jouw favoriete bloem doorgeven? Bekijk een filmpje of kijk op de website mooiwatbloemendoen.nl.

Deze blog is ontstaan in samenwerking met mooiwatbloemendoen.nl.

1 reactie on Mooi, wat bloemen doen

Laat een reactie achter