Oranje cadeautjes van Hermes

Hoewel het merk Hermes voor mij onbetaalbaar is, vind ik het wel leuk om (online) mooie aankopen of producten te bewonderen. Maar sinds mijn masking tape en pakpapier verzameling (zeg maar, verslaving) vind ik ingepakte cadeautjes nog leuker.

Hermes doet dat in het oranje. Een kleur waar ik vaak mee in aanraking kom door het Nederlands Elftal, de woonkamer van mijn ouders of door hoesjes van mijn iPhone. Maar oranje pakketjes vind ik ook erg leuk! Dat ik gek ben op animaties is natuurlijk ook een goede reden om dit filmpje leuk te vinden.

Lees ook de blog van Sabine de Witte over deze pakketjes.

Merry Christmas!

4 reacties on Oranje cadeautjes van Hermes

 1. SanneWierda
  11 december 2012 at 00:11 (10 jaar ago)

  Aaaaw, cute! Enne ja, Hermès is behoooorlijk onbetaalbaar!

  Beantwoorden
 2. Liliane
  17 december 2012 at 22:02 (10 jaar ago)

  Haha, schattig filmpje!
  Merry Christmas!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter