Pinspiration: sinterklaas, wie kent hem niet?

Pinspiration: Sinterklaas

Sinterklaas is een van mijn favoriete feesten. Vroeger vond ik dat vooral omdat ik veel cadeautjes kreeg, maar tegenwoordig waardeer ik alles eromheen veel meer. Daarom een Pinspiration in het teken van Sinterklaas. 

Kruidnoten, pepernoten, chocoladeletters en al dat speculaas. Heerlijk, ik kan me er flink vol aan eten. Helemaal sinds ik de karamel kruidnoten van Bolletje ontdekte. Maar het leukste aan al dat lekkers vind ik het delen ervan. Samen met mijn vriend, zusjes of ouders op de bank zitten en stiekem een heel zakje kruidnoten leeg te eten.

Sinds vorig jaar is er nog een aspect bijgekomen wat ik heel tof vind aan Sinterklaas: de cadeautjes inpakken. Met masking tape, kraftpapier, stempels en stickers zorg ik ervoor dat het inpakken net zo feest is als het uitpakken van een cadeautje. Zo heeft niet alleen een ander er iets aan, maar ik zelf ook.

Daarom vind ik het ook zo leuk om mee te doen aan #creasint, georganiseerd door Imke van lovejohnny.nl.

Pinterest

De afgelopen weken verzamelde ik op Pinterest allemaal toffe afbeeldingen die te maken hebben met Sinterklaas. Je vindt deze op mijn Pinterest board ‘Dutchies only: Sinterklaas‘. De afbeeldingen vond ik op de volgende websites:

-De schilderijen met de silhouetten van Sinterklaas en Zwarte Piet vond ik via ariadneathome.nl.

– De geweldige Macbook suprise mét sleeve vond ik op Stylecookie.nl.

– Het toffe Sinterklaas zakje komt van paqhuis.nl.

– Zelf chocoladeletters maken? Het recept vind je op uitpaulineskeuken.nl.

– Leuk inpakken doe je met de tips van studioneeltje.nl.

– De SInterklaas en Pieten koekjes komen bij albert heijn vandaan.

6 reacties on Pinspiration: sinterklaas, wie kent hem niet?

 1. Pauline
  5 december 2012 at 21:00 (9 jaar ago)

  Hey wat leuk mijn choco letters, tnx! ;)

  Beantwoorden
 2. Iris
  6 december 2012 at 12:28 (9 jaar ago)

  Ahhhh, die houten macbook. Hoe schattig! Lijkt me ook superleuk om te maken als speelgoed voor een kindje. Veel leuker voor kinderen dan een iPad o.i.d. ;)

  Beantwoorden
 3. Evey
  7 december 2012 at 20:34 (9 jaar ago)

  Ik ga gelijk lovejohnny.nl. ff checken! En die macbook is idd schattig. Pinterest is ook mijn favoriete plek om pinspiration op te doen!

  Beantwoorden
 4. Lnnk
  9 december 2012 at 15:23 (9 jaar ago)

  Ik hou echt heel heel veel van Pinterest ;-)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter