Buitenleven scheurkalender voor je smartphone

Buitenleven scheurkalender app

Het tijdschrift Buitenleven heeft voor 2013 de scheurkalender weer vertaald naar een app voor je iPhone. Elke dag inspiratie, tips, recepten en adresjes om heel 2013 het buitenleven te beleven. En de Buitenleven scheurkalender app is vandaag en morgen gratis! 

De redactie van het tijdschrift Buitenleven verzamelde voor deze Pluk de Dag-app de fijnste tips om je elke dag te inspireren. Al die tips zullen je helpen om te genieten van het buitenleven, precies zoals het tijdschrift ook doet.

Als je de app opent kom je automatisch uit bij de juiste dag, maar je kunt ook terugbladeren naar eerdere tips. Daarnaast kun je een tip mailen naar iemand of met een ster markeren als favoriet zodat je ze later makkelijk terugvindt.

Voorbeelden van de tips die je krijgt, zoals die van 1 januari en 19 januari.

Buitenleven scheurkalender 1 januari

Buitenleven scheurkalender 19 januari

Zoals je kunt lezen bij de tip voor 19 januari vindt dit weekend de Nationale Tuinvogeltelling 2013 plaats. Leuk om aan mee te doen! Fijn vanachter het raam met warme chocolademelk. Lees meer over de tuinvogeltelling op tuinieren.nl.

Je kunt de Buitenleven scheurkalender app downloaden in de App Store. De app is 19 en 20 januari gratis. Vanaf 21 januari kost deze applicatie weer €0,89.

De applicatie is geschikt voor iPhone, iPad of iPod Touch. Buitenleven magazine is onderdeel van ANWB.Media.

Wil je meer tips voor kalenders en apps? Lees mijn blog met tips voor 2013.

5 reacties on Buitenleven scheurkalender voor je smartphone

 1. Laura
  19 januari 2013 at 15:33 (10 jaar ago)

  Lijkt me leuk, jammer genoeg kan ik hem niet vinden bij Android :(

  Beantwoorden
 2. Wendy
  19 januari 2013 at 16:01 (10 jaar ago)

  Ik heb een Android, dus helaas… :(

  Beantwoorden
 3. Ans
  27 januari 2013 at 20:08 (10 jaar ago)

  Beste mensen, volgens uw blad kon ik hem gratis downloaden op 14 januari. Dit heb ik gedaan, maar er moest toch worden betaald. Nu is dat het probleem niet, slechts 89 cent, maar ik heb de scheurkalender van 2012 gehad en kom geen dag verder. Kan dit opgelost worden? Met dank

  Beantwoorden

Laat een reactie achter