Flow Magazine International: spread the word!

Flow Magazine international

Het Nederlandse tijdschrift Flow is sinds het prille begin een van mijn favoriete tijdschriften. Hoewel ik alle edities heb verzameld door de jaren heen, heb ik lang niet alles gelezen. Maar eigenlijk maakt dat helemaal niet uit, Flow magazine is altijd fijn om erbij te pakken en te lezen. En gelukkig kun je dit mooie tijdschrift nu ook delen met al je buitenlandse vrienden, want Flow Magazine International is geboren!

Het tijdschrift Flow is perfect voor liefhebbers van papier, gave printjes en het creatief bezig zijn. Naast verschillende soorten papier, vele extra’s zoals mooie boekjes die je kunt invullen, bestaat het tijdschrift ook uit mooie reportages. Soms over psychologie, soms over creativiteit, soms over mindfulness en soms over inspirerende personen. Flow magazine bestaat altijd uit vier thema’s: simplify your life, feel connected, live mindfully en spoil yourself. Die thema’s vertaalde Flow als volgt:

•Live mindfully: living with focus, paying attention to the here and now, forgetting about those eternal to do-lists
• Simplify your life: practical solutions and handy ways to make your life easier, including in your head
•Feel connected: stories about the people around you, but also about women across the world.
•Spoil yourself: original, feasible, and affordable products that you can really spoil yourself, or somebody else, with.

Handmade rules - Flow magazine international

Het eerste nummer van Flow Magazine International bevat allemaal gave reportages van de afgelopen jaren, maar dan aangepast en vertaald naar het Engels. En het fijne is: ook de internationale editie van Flow bevat vele extra’s zoals een Japans crafting book en een lijst met voorbeelden van 365-dagen-projecten.

Je vindt Flow Magazine International in verschillende boekhandels, maar ook op bijvoorbeeld vliegvelden of musea over de hele wereld en in de webshop van Flow magazine. Het tijdschrift kost €12,95.

Flow Magazine International

1 reactie on Flow Magazine International: spread the word!

  1. Eva
    27 januari 2013 at 14:40 (10 jaar ago)

    Ik ben echt dol op de flow! Knip er wel altijd in tijdens creatieve uitspattingen :)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter