Illustraties van Sarah Andreacchio

Sarah Andreacchio

Wellicht is het je al opgevallen, maar LIVWOW heeft een nieuwe achtergrond. Deze winterse afbeelding is afkomstig van Sarah Andreacchio en zij maakt nog veel meer moois! Tijd om haar in het zonnetje te zetten. 

In eerste instantie dacht ik dat de 24-jarige Sarah Andreacchio alleen een illustrator was, maar na haar blog te hebben uitgeplozen kwam ik erachter dat ze de figuurtjes apart creeert om ze vervolgens laag per laag toe te voegen in photoshop wat deze prachtige afbeeldingen oplevert, maar regelmatig knipt Sarah ook figuren.

Behalve de relatief drukke afbeeldingen, maakt Sarah Andreacchio ook wat rustigere afbeeldingen zoals die met het egeltje. Inmiddels kun je de afbeelding van Sarah niet alleen meer als print kopen, maar ook als kussen of een broche. Sarah Andreacchio heeft een Etsy-shop waar ze haar producten verkoopt.

Alle afbeeldingen van Sarah Andreacchio vind je op haar weblog Happy Mitou. De winterse afbeelding vond ik op Pinterest.

5 reacties on Illustraties van Sarah Andreacchio

 1. Karen
  13 januari 2013 at 14:46 (10 jaar ago)

  Heel leuk! Word er helemaal vrolijk van : )

  Beantwoorden
 2. Mariette
  14 januari 2013 at 20:36 (10 jaar ago)

  Aahh wat een leuke tekeningtjes! Echt van dat prentenboek idee ;).

  Liefs, Mariette

  Beantwoorden

Laat een reactie achter