Insectenring van de H&M

Insectenring

Op de een of andere manier heb ik een soort rare fascinatie voor insecten ontwikkeld. Positief bedoeld, want ik bewonder deze kleine beestjes. Daarom vond ik deze insectenring ook zo gaaf. 

Toen ik deze kleine vriend ontdekte in de webshop van H&M was ik gelijk verkocht. Die kleine pootjes, het glimmende harnas en die glinsterende oogjes. Net echt is niet op zijn plaats hier, maar toch wilde ik deze ring graag hebben. Zodoende kwam de ring op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst terecht, toch kreeg ik deze ring niet (zouden anderen misschien niet zo’n fascinatie voor insecten hebben?). Toen ik na de Kerst de ring zal liggen bij de H&M en deze nog mooier bleek dan ik dacht, kocht ik hem.

Eigenlijk is de ring te groot mijn kleine handen, daarom draag ik de ring om mijn middelvinger met een extra ring (die beter past) om het insect op zijn plek te houden. Behalve qua grootte van de ring, is het insect ook vrij groot. Tijdens het tikken van blogs (en een scriptie) lag dit insect dan ook veilig naast mijn toetsenbord waar hij niemand in de weg zat.

Ook een insect om je vinger dragen? De ring is te koop bij H&M in de uitverkoop voor €3. Sommige vestigingen van de H&M met een groot (Divided) accessoire-assortiment verkopen deze ring ook.

Insectenring

 

2 reacties on Insectenring van de H&M

 1. SanneWierda
  18 januari 2013 at 14:57 (10 jaar ago)

  Leuk! Ik vind insecten ook leuk, ze zijn zo mooi als je ze van dichterbij bekijkt!

  Beantwoorden
 2. Wendy
  20 januari 2013 at 13:37 (10 jaar ago)

  Gaaf. Maar ik houd niet van zulke grote ringen. Hij had voor mij wel wat slagjes kleiner gemogen. :) Maar fijn dat jij er happy mee bent!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter