Leuke nagellak van de Hema

Nagellak van de Hema

Eigenlijk vind ik de make-up van de Hema niet zo fijn en hoewel ik relatief vaak ik in de Hema kom, kijk ik eigenlijk nooit bij de make-up. Gelukkig besloot ik laatst om er wel eens langs te lopen, want ik ontdekte nagellak van de Hema in leuke cadeaudoosjes! 

De nagellak van de Hema vind ik meestal maar wat saai en dat heeft denk ik mede te maken met dat de nagellak vaak saai van kleur zijn en geen namen hebben. Stomme reden misschien, maar de kleuren in mijn collectie komen soms wel overeen met het assortiment van de Hema, maar toch koop ik deze bijvoorbeeld bij de Kruidvat van Catrice of Essence. Net zo goedkoop, of goedkoper, en deze hebben leuke namen.

Pastel en glitter!

Toch vind ik deze cadeaudoosjes zo leuk, dat ik er nu zelfs over blog! Want deze kleuren zijn allesbehalve saai, van de pastelkleuren wordt zelfs gezegd dat deze DE trend voor 2013 zijn! En glitter… Als ik nagellak op doe, hoe saai de kleur oorspronkelijk ook is, eindig ik altijd met glitters of flakies. Hoe saai of stom mijn dag ook is: als ik naar mijn nagels kijk, glimlach ik.

Deze twee setjes zijn bij de Hema te koop voor €4,95 per setje en daarvoor krijg je dus vier mini nagellak in hippe kleuren. Leuk om cadeau te geven! Aan jezelf dan.

Benieuwd naar hoe de pastelkleuren in het echt eruit zien? Mascha van Beautygloss.nl plaatste een blog met swatches.

3 reacties on Leuke nagellak van de Hema

 1. Wendy
  12 januari 2013 at 09:58 (10 jaar ago)

  Leuk die pastelkleurtjes. Glitters gebruik ik niet veel. Alleen met speciale gelegenheden.

  Beantwoorden
 2. SanneWierda
  12 januari 2013 at 12:48 (10 jaar ago)

  Ja, ze hebben ze al heel lang toch?
  Ze lijken me erg leuk, maar ik ben nooit enthousiast over de kwaliteit van HEMA-lakjes. Dan koop ik voor hetzelfde geld liever een nagellak van Catrice die gewoon een halve week zonder chips blijft zitten. ;-)

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  13 januari 2013 at 21:45 (10 jaar ago)

  Ik houd van pastelkleurtjes! Voor vijf euro is dat best het uitproberen waard ;)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter