LIVWOW leuk? Facebook!

LIVWOW leuk? Facebook!

Regelmatig verschijnen er blogs op LIVWOW.nl, tweets via @LIVWOW, maar ook updates op Facebook! LIVWOW heeft namelijk een heuse Facebookpagina. Nou verschijnen daar uiteraard de links naar nieuwste blogs, maar ook andere updates! 

Via Facebook kun je achter de schermen kijken, zien welke blogs er nog online gaan komen en meedenken over LIVWOW. Daarnaast deel ik blogs als deze erg actueel zijn, bijvoorbeeld als een product waarover ik geblogd heb nu in de aanbieding is of een evenement nu plaatsvindt. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Het leukste aan Facebook vind ik de ‘vind-ik-leuk-knop’, hiermee kan ik namelijk zien wat jullie wel en niet leuk vinden. Dus gebruik die knop vooral! En mocht je ergens een mening over hebben, deel deze als reactie op de site of laat een reactie achter op Facebook.

DUSSE: like je?

1 reactie on LIVWOW leuk? Facebook!

  1. Sylvia
    3 februari 2013 at 19:42 (10 jaar ago)

    Maar natuurlijk like ik, done! ;)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter