Mysterieuze looks met Catrice Neo Geisha

Catrice Neo Geisha

Het merk Catrice komt meerdere keren per jaar met een ‘Limited edition’ collectie bestaande uit verschillende make-upproducten binnen een bepaald thema. Vanaf februari/maart 2013 ligt de collectie ‘Neo Geisha’ in de winkel en die bestaat uit hele gave producten!

Catrice ‘Neo Geisha’ is geïnspireerd op Azië en Japan, de mysterieuze Geisha’s en de wondere kleuren die deze cultuur met zich meebrengt. Sinds het zien en lezen van ‘Memoirs of a Geisha‘ ben ik gefascineerd door deze cultuur en dus was ik aangenaam verrast door deze collectie.

De collectie ‘Neo Geisha’ bestaat vooral uit oogmake-up omdat deze zo kenmerkend is voor geisha’s. De tinten paars, blauw en groen staan hierbij centraal. Daarnaast zit er – gelukkig – ook nagellak in de collectie in bijpassende kleuren. De lipproducten zorgen voor de finishing touch omdat deze tevens als blush te gebruiken zijn, wees er dan wel zuinig mee want felrode appelwangen passen niet echt bij de geisha-look.

Catrice Neo Geisha

Catrice Neo Geisha is vanaf februari/maart 2013 te koop bij de Trekpleister en de Kruidvat. Omdat de collectie een ‘limited edition’ is, zullen de producten tot ongeveer maart verkrijgbaar zijn.

De oogschaduw is verkrijgbaar voor €2,89 per stuk. De nagellak kost €2,69 per potje. De lip-and-cheek-colour kosten €3,99 per stuk. De patch eye liners kost €2,99 voor 8 paar patches. Daarnaast zit er nog kohl potlood in de collectie voor €1,99 en een lip brush gemaakt van bamboe voor €2,99.

1 reactie on Mysterieuze looks met Catrice Neo Geisha

  1. Esther - Mango Sorbetto
    15 januari 2013 at 12:00 (10 jaar ago)

    Vind het niet echt een vernieuwende collectie, alleen de nagellakkleurtjes en één van de lip and cheeck kleurtjes zijn wel mooi!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter