Nailart: stipjes in april

Hoewel ik gek ben op nagellak en meerdere keren per week mijn nagels lak ben ik niet heel erg thuis in experimenteren met nagellak. Om wat meer te kunnen uitproberen kocht ik dotting tools, speciale ‘stokjes’ die je kunt gebruiken om stipjes te zetten of strepen te trekken met nagellak. Bij deze mijn eerste stipjes nailart creatie. 

Afgelopen voorjaar kocht ik ‘April’ van Chanel, maar tot kort geleden was ik er nog niet aan toe gekomen om deze te gebruiken. Eerlijk gezegd kwam dat vooral omdat ik de deze kleur vooral associeer met de herfst, dan met het voorjaar.

Nailart met Chanel April

Toen ik eraan toe kwam om de nagellak te gebruiken heeft deze twee dagen op mijn nagels gezeten met enkel een topcoat, daarna vond ik hem wat saai worden. Ik pakte mijn nieuwe dotting tool erbij en zocht wat andere potjes nagellak op en startte met stipjes zetten. Op mijn ringvinger zette ik meer stipjes en ook in andere kleuren en uiteindelijk deed ik hier ook flakies over.

Het resultaat was een feestje op mijn nagels, perfect voor de feestdagen of saaie winterse dagen. Maar uiteraard kun je deze nagellak ook prima dragen in januari, februari, maart of april. Ondertussen ga ik nog even verder oefenen met de dotting tool en nailart creaties.

Nailart met stipjes en flakies

Je kunt swatches van Chanel April zien bij Temptalia.com en de April staat ook op de website van Chanel.

3 reacties on Nailart: stipjes in april

 1. Karin
  29 januari 2013 at 08:42 (10 jaar ago)

  Leuk, ik word er vrolijk van :)

  Beantwoorden
 2. Eva
  29 januari 2013 at 11:46 (10 jaar ago)

  Die onderkleur is wel echt prachtig zeg! Heel mooi :)
  En ik leuk mijn nagellak meestal ook nog op met iets extras na een paar dagen, maar meestal is het voor de tijd al afgebladderd aan de randjes..

  Beantwoorden
 3. Wendy
  29 januari 2013 at 15:37 (10 jaar ago)

  Ik ben gek op stippen maken met mijn nagellak. :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter