Pinspiration: winter!

Pinspiration: winter

We kunnen het niet meer ontkennen: januari wordt een echte wintermaand! De schaatsen kun je uit de kast halen en de winterjas is nu echt een musthave. Tijd voor een pinspiration in het teken van de winter op zijn mooist! 

Hoewel de meeste plaatjes die ik pin geschikt zijn voor de lente of de zomer, zitten er soms ook mooie winterse plaatjes tussen. Zo vond ik alweer langer dan een jaar geleden een prachtige foto van een meisje met sneeuwvlokken op haar haar en gezicht. Maar ook veel winterse plaatjes met bomen of bloemen komen op Pinterest voor.

1. De ‘winter eyes’ komen bij Citrusfrukt op Deviantart vandaan.
2.  De rendieren staan op Flickr bij IrenaS.
3. De besneeuwde calendula is van Tanjica Perovic op Flickr.
4. De besneeuwde boom staat op Flickr bij tomootaphotos.

Meer mooie winterse foto’s vind je op mijn Pinterest board 100% winter. Er zijn meerdere Pinspiration blogs op LIVWOW.nl.

Laat een reactie achter