Shoppen in Haarlem bij Sjakies

Haarlem: Sjakies

Bij deze een bekentenis: ik ben een slechte ontdekkingsreiziger. Als ik ga winkelen ga ik vaak op zoek naar de grootste winkelstraat om daar vervolgens bij bekende winkels te gaan winkelen. Soms wijk ik daar vanaf en ontdek ik iets moois, zoals Sjakies in Haarlem! 

Haarlem is een fijne winkelstad met fijne winkels zoals V&D, de Flying Tiger, H&M en de Hema Beauty. Maar er zitten ook bijzondere winkels in Haarlem. Zo liep ik eens op zondag via een andere weg terug naar de bus en zag ik in een etalage masking tape staan! Helaas was de winkel toen dicht, maar hier zou ik zeker een keer terugkomen.

Een paar weken later liep ik Sjakies binnen en ontdekte ik nog meer moois! Het assortiment bestaat behalve uit masking tape uit mooie notitieboekjes, stempels, woonaccessoires en toffe gadgets. Tijdens mijn bezoekje kocht ik uiteraard masking tape, maar ook een notitieboekje van Studio Ditte. De stempels zag ik pas toen ik de winkel uit wilde lopen, dus die bewaar ik voor een volgend bezoek. Want dat ik nog een keer terug kom staat vast.

Je vindt Sjakies in Haarlem in de Breestraat 34. De winkel is van dinsdag tot zaterdag open van 10 tot 18 uur. Mocht je een keer in de buurt zijn: bezoek zeker deze prachtige winkel! Alleen het bezoeken is al een cadeautje voor jezelf.

5 reacties on Shoppen in Haarlem bij Sjakies

 1. Aukje
  10 januari 2013 at 09:43 (10 jaar ago)

  Ik ben nog nooit in Haarlem geweest, maar als ik jouw blog lees, moet ik dat toch maar eens doen. Dit lijkt me in ieders geval een erg leuke winkel!

  Beantwoorden
 2. Sylvia
  10 januari 2013 at 13:35 (10 jaar ago)

  Zucht, ik houd van dat soort winkeltjes! ;D

  Beantwoorden
 3. Wendy
  10 januari 2013 at 18:03 (10 jaar ago)

  Zulke winkeltje, daar moet net je oog op vallen vaak. Leuk. :)

  Beantwoorden
 4. Suzanne
  13 januari 2013 at 13:01 (10 jaar ago)

  Erg leuk winkeltje, super leuke dingetjes die ik kan gebruiken voor mijn postproject.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter