V&D doet mee: masking tape!

V&D masking tape

Sinds de zomer ben ik een beetje verslaafd geraakt aan masking tape. Al die kleurtjes, prints en het feit dat je de tape kunt scheuren en overal op kunt plakken trok mij over de streep. Daarom vind ik het zo tof dat je in steeds meer winkels masking tape kunt kopen. Zelfs de V&D verkoopt nu masking tape! 

De Hema verkocht als een van de eerste fysieke warenhuizen toffe printjes en kleuren tape. En als collega kon warenhuis V&D niet achterblijven! Het viel mij al vaker op dat de V&D soms hele toffe kantoorwaren verkoopt dus de masking tape is een mooie aanvulling op hun assortiment.

De V&D verkoopt 8 soorten tape in verschillende kleuren en prints, ik heb alle kleuren op de foto gezet.

V&D masking tape

V&D masking tape

Mijn favorieten waren de rood met wit gestipte (voor de kerst!), oranje met wit gestreepte, de feloranje die op de foto nogal rood uitvalt en de blauwe met ruitjespatroon. Maar eigenlijk vond ik alle kleuren erg leuk!

De tapes kosten €2,29 per stuk, niet heel duur voor deze dikke tapes. Je vindt de masking tape bij de kantoorwaren en ik heb de masking tape sowieso in Hoofddorp en Haarlem gespot. Heb jij de masking tape nog bij andere filialen gezien? Deel het bij de reacties!

De masking tape kun je ook kopen in de webshop van V&D, niet alle kleuren en prints zijn hier te koop maar wel een groot gedeelte. Overigens staat erbij dat het hier om plakband gaat, maar het is echt masking tape. Dus makkelijk te scheuren en te verwijderen zonder plakresten.

7 reacties on V&D doet mee: masking tape!

 1. Liliane
  9 januari 2013 at 08:09 (10 jaar ago)

  Leuk! Ik heb een keer eerder ‘verdwaalde’ masking tape gevonden bij de V&D. Fijn dat ze er nu meer hebben, ik ga zeker even kijken!

  Beantwoorden
 2. Sas
  9 januari 2013 at 20:22 (10 jaar ago)

  Leuk al die kleurtjes!

  Beantwoorden
 3. Kelly
  10 januari 2013 at 16:05 (10 jaar ago)

  Oh nu weer wel haha. Ben ergens rond oktober/november geweest voor maskingtape toen hadden ze niks maar nu weer wel. Zal eens gaan kijken als ik in de stad ben.

  Beantwoorden
 4. Wendy
  10 januari 2013 at 22:39 (10 jaar ago)

  Ik vond het een ideale manier om mijn kerstkaarten een plek te geven. Lekker opgeplakt op de kast. Maar weet nog niet helemaal wat ik er verder mee zou willen/kunnen doen.

  Beantwoorden
 5. Suzanne
  13 januari 2013 at 13:02 (10 jaar ago)

  Super leuk om mee te werken. Gauw naar de V&D!

  Beantwoorden
 6. Ilse
  20 augustus 2014 at 17:07 (9 jaar ago)

  Niet duur? Moh, dan heb ik toch liever twee tapejes voor diezelfde prijs die iets dunner zijn. En met een leuker dessin. =)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter