CR Fashion Book; ultieme mode

CR Fashion Book - Chezzelia.com

In oktober las ik bij Zelia en Annemerel over het nieuwe project van Carine Roitfeld, CR Fashion Book. Hoewel mode niet echt mijn ding is, was ik gefascineerd door dit magazine van ruim 300 pagina’s. En ja, dan duurt het niet lang voor CR Fashion Book in mijn bezit komt. 

Het CR Fashion Book koop je niet om je nieuwe garderobe uit te kiezen voor het komende seizoen. En je neemt ook geen abonnement op dit magazine om deze te delen met je buurvrouw. Nee, CR Fashion Book is een cadeautje helemaal voor jou alleen.

Het magazine draait om mode, maar staat niet alleen vol met modereportages. In de eerste plaats vind je veel advertenties, geen vervelende en onbruikbare advertenties, maar prachtige en luxe foto’s van de meest exclusieve merken. Een prachtige aanvulling op de rest van het magazine wat behalve uit modereportages ook bestaat uit inspirerende verhalen van onder andere Anne Hathaway over ‘birth rights’.

Inhoud CR Fashion Book

Het thema van het eerste CR Fashion Book is ‘Rebirth’. De aanleiding hiervoor was niet alleen de wedergeboorte van de carriere van Carine Roitfeld, maar ook de zwangerschap van dochter Julia. Geen idee wie Carine Roitfeld is? Misschien dat de combinatie met Vogue een belletje doet rinkelen. Carine Roitfeld was namelijk jarenlang de hoofdredactrice van de Franse Vogue.

Begin december leek het er even op dat CR Fashion Book issue 1 volledig was uitverkocht, maar eind december kwamen er nog 15.000 exemplaren in de winkel. Mijn exemplaar kocht ik half december voor €16 bij de AKO op station Amsterdam Centraal. De tweede editie van CR Fashion Book ligt vanaf februari in de winkels.

De bovenste twee afbeeldingen zijn gemaakt door Zelia van Chezzelia.com.

2 reacties on CR Fashion Book; ultieme mode

  1. Eva
    7 februari 2013 at 11:50 (10 jaar ago)

    Wat een prachtige foto’s zeg! Vind dat misschien nog wel ‘boeiender’ dan de mode die erin staat, ga ‘m snel eens doorbladeren als ik hem zie liggen :)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter