De ultieme zomeravond

De ultieme zomeravond

Oh those summernights… Voor mijn gevoel is het in geen eeuwen zomer geweest, daarom zie ik des te meer uit naar warme zomeravonden met lieve vrienden, heerlijk eten en frisse drankjes. En daarin ben ik niet de enige, want bij Sharon Vos van The Secret Is To Dream zag ik een filmpje over de ultieme zomeravond.

Dit feestje werd gegeven bij Megan en Mike Gilger van The Fresh Exchange. Het event, de styling en de video werden verzorgd door hen en eerlijk is eerlijk: dat hebben ze fantastisch gedaan. De sfeer in dit filmpje is top en doet je vast verlangen naar zo’n ultieme zomeravond! Ik ga de dagen tot de zomer vast aftellen…

A Simple Evening from The Fresh Exchange.

”In partnership with Mcclure’s Pickles, The Fresh Exchange hosted a late summer dinner centered around friends, food, and McClure’s Bloody Marys. It is everything we love about summer in Northern Michigan.

The event, video and styling were created by Megan & Mike Gilger of the Fresh Exchange Blog, the drinks were mixed up by the co-owner of McClure’s Joe McClure, the tables were handmade by Matt Voight of Milled, and the paella was masterfully cooked by Sam Porter of Porterhouse Productions.”

De ultieme zomerhand

3 reacties on De ultieme zomeravond

 1. ChellesBlog
  10 februari 2013 at 23:50 (10 jaar ago)

  Wat leuk om te zien. Ik heb echt zin in die zomeravonden. X

  Beantwoorden
 2. Eva
  11 februari 2013 at 11:36 (10 jaar ago)

  Oh die foto alleen al. Ik ben weer helemaal in de zomersferen, was het maar vast zo ver.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter