Een fotoshoot voor yogakleding

yogakleding van Barbara de Ru

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met yoga en sindsdien doe ik het regelmatig. Toch ben ik blij dat er op de momenten dat ik yoga doe geen spiegels in de buurt zijn, want dat zou voor mij behoorlijk demotiverend werken. Toch werkt het wel weer ontzettend inspirerend om andere vrouwen yoga te zien doen, voornamelijk als zij het heel netjes en strak kunnen. Van een daadwerkelijke oefening of houding tot een fotoshoot met yogakleding. 

Een leven als model lijkt al best een zwaar bestaan, maar als model voor yogakleding lijkt het zo mogelijk nog zwaarder. Je moet namelijk lastige houdingen een poos zien vast te houden. Natuurlijk met oefening en ervaring zal dat makkelijker worden met de tijd, maar toch. Ik vind het knap en inspirerend.

Roots&Wings by Barbara de Ru from Barbara de Ru.

Making of the yoga autumn/winter 2011 photoshoot collection. Movie made by Deep thought productions, Amsterdam. Yogini: Kyra de Vreeze. Shop online @ http://www.barbaraderu.com

Dit filmpje ontdekte ik nadat Kyra de Vreeze de link op Twitter deelde. En voor de oplettende lezer: ja, zij is dus dat model.

 

7 reacties on Een fotoshoot voor yogakleding

 1. Nina
  4 maart 2013 at 13:22 (9 jaar ago)

  Leuk filmpje. Inspirerend! En het lijkt mij ook echt vreselijk hard werken. Haha! :)

  Beantwoorden
 2. Rosie
  7 maart 2013 at 18:48 (9 jaar ago)

  Wat een leuk filmpje, ik vind het altijd zo knap al die yoga poses!

  Beantwoorden
 3. mw ekster
  14 maart 2013 at 19:20 (9 jaar ago)

  leuk fimpje. ik moet maar aan de yoga, iedereen doet het:-)

  Beantwoorden
 4. Lyanne
  18 maart 2013 at 16:43 (9 jaar ago)

  Inderdaad een heel inspirerend en leuk filmpje om te zien!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter