Weltrusten met de Rituals Yin body & bed mist

Rituals Yin calming body & bed mist

Rituals maakt producten die lichaam en ziel verrijken en dat voel en ruik je. Zachte producten en heerlijke geuren en de Rituals Yin calming body & bed mist is daar een van. 

De calming bed & body mist maakt deel uit van een Tao Secret lijn waarvan je onder andere ook een doucheschuim, scrubcreme en een bodycreme kunt kopen. Alle producten hebben dezelfde zacht groene tinten en Chinese tekens op de verpakking, erg mooi.

Volgens Rituals is deze spray rustgevend en bevordert deze het rustig inslapen en meditatie. De geur bestaat uit organische witte lotus en Yi  Yi Ren wat een heerlijke, zachte geur oplevert. De precieze geur laat zich niet gemakkelijk beschrijven, maar is absoluut erg rustgevend.

Wel-t-rusten

Aan het rust geven is veel aandacht besteed op de verpakking. Op de zijkant van het doosje staat de quote ‘Empty yourself of all thoughts. Let your mind rest at peace.” van Lao Tze. Op de achterkant van het doosje en het flesje staat Yin en het Chinese teken hiervan met daaronder ‘Inner Peace’ waar Yin in principe voor staat. Tot rust komen met deze spray moet dus wel lukken.

Je kunt de spray het beste vlak voor het slapengaan gebruiken. De spray is geschikt voor je lichaam en je (bed)textiel. Een beetje op je kussen en je dekbed en je valt in ieder geval in slaap met heerlijke geuren om je heen.

Body mist kopen?

De Rituals Yin calming body & bed mist is te koop in de webshop van Rituals en uiteraard in de winkels. De body mist kost €16,50, maar aangezien je zelf bepaalt hoeveel je van de spray gebruikt kun je vrij lang met het flesje doen. De volledige set met Tao Secret producten is ook in de webshop te koop voor €36,50 voor een vijftal producten.

Cynthia van misslipgloss.nl schreef ook een blog over de Rituals Yin calming body & bed mist, daar kun je meer foto’s zien van de verpakking.

3 reacties on Weltrusten met de Rituals Yin body & bed mist

 1. Sas
  7 februari 2013 at 09:50 (10 jaar ago)

  Klinkt heel fijn…

  Beantwoorden
 2. Marcella
  11 februari 2013 at 21:58 (10 jaar ago)

  Klinkt goed, ik heb nog een bon liggen!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter