Shoplog; boeken, masking tape en meer

Shoplog boeken van de Bijenkorf

De afgelopen weken heb ik weer aantal mooie aankopen gedaan bij de Bijenkorf en de Hema die ik graag met je deel in deze shoplog. 

Bij de uitverkoop van de Bijenkorf in Amstelveen en Amsterdam vond ik aantal mooie boeken, waarvan er twee zelfs nog op mijn verlanglijstje stonden. Daarnaast zag ik een cityguide voor Amsterdam van Wallpaper die ik niet kon laten liggen. De online recensies van de Wallpaper cityguides zijn altijd erg positief en Amsterdam is een bestemming waarvan ik zeker weet dat ik er binnenkort kom, in tegenstelling van New York helaas.

Alle titels:

Neil Pasricha – Geluk zit in een klein hoekje, uitgeverij Sijthoff.
Gerard Janssen – Vrolijk in 3 1/2 maand, uitgeverij snor.
Steve Korver – Wallpaper Cityguide Amsterdam, uitgeverij Phaidon Press.
Margaux Fragoso – Tiger Tiger, uitgeverij Penguin.

Shoplog van de Bijenkorf

Maar ik kocht nog meer bij de Bijenkorf in Amstelveen en Amsterdam. De vestiging in Amsterdam heeft een uitgebreide afdeling met producten van Paperchase waar ik masking tape in de uitverkoop vond. Daarnaast zag ik een leuke travel mug staan voor bijvoorbeeld koffie of thee.

In Amstelveen ontdekte ik de uitverkoop van de woonafdeling waar behalve koffiezetapparaten en kussenslopen ook een pak lag met paper straws. Deze vrolijke rietjes zijn niet heel erg geschikt voor hergebruik, maar ze staan des te vrolijker in een glas op een feestje. Die kon ik dus niet laten liggen.

Shoplog cadeaupapier van de Hema

Ook bij de uitverkoop van de Hema deed ik een mooie aankoop. Ik vond namelijk dubbelzijdig cadeaupapier met twee – of eigenlijk vier – verschillende prints. Voor deze twee rollen betaalde ik totaal €1.

4 reacties on Shoplog; boeken, masking tape en meer

 1. Eva
  24 februari 2013 at 21:22 (10 jaar ago)

  Leuk! Vooral dat inpakpapier is erg gaaf, kan je nog leuke dingen mee maken met omgevouwen randen enzo.

  Beantwoorden
 2. Angelina
  24 februari 2013 at 21:35 (10 jaar ago)

  Hele leuke aankopen!! Ik moet ook snel weer naar de Hema, zie weer zoveel leuke en nieuwe dingen voorbij komen.

  Beantwoorden
 3. Olga
  25 februari 2013 at 22:07 (10 jaar ago)

  Wie ga je binnenkort gelukkig maken met een kadootje? :)

  Beantwoorden
 4. NEnz
  13 maart 2013 at 09:43 (10 jaar ago)

  Wat een happy stuff allemaal! Superleuk die to-go-beker met polkadots en de fancy rietjes! Ben ook heel benieuwd naar de boeken die je hebt gevonden; dat boek van Neil Pasricha en Vrolijk in 3,5e maand staan ook nog op mijn leeslijst. ;) Geniet ervan!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter